in Comentarii live

Arsenal – Barcelona

De la 21:45, pe TVR1. Cu tot know-how-ul lui Wenger, cu toată dorinţa de răzbunare a „tunarilor”, deşi aceştia sunt gazde şi în ciuda faptului că Barcelona a făcut egal în ultimul meci de campionat, văd un 3-1 pentru oaspeţi. Nu cred că Arsenal poate juca după modelul Barcelonei mai bine ca Barcelona.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

94 Comments

  1. hmm … sunt echipele care joaca cel mai frumos fotbal la ora actuala … bineinteles si shahtar-ul lui lucescu, cea mai braziliana echipa din spatiul ex sovietic :)) … in fine … eu cred ca se termina egal … 2-2 sau ceva de genu

  2. daca era si pugeol vedeam cel mai formidablistic 11 ever.au cam scaldat-o de vreo 3 saptamini,sinusoide,curbe descendente,out of form etc…wenger se minte singur,n-are portar,fundasi centrali si un mijlocas rau gen gattuso(cu tite,ceva par pe fata si ciocu mare all’italiano)…

  3. kop
    Hai să-ţi spun eu cel mai mare 11 ever
    Rossi – Tassotti, Costacurta, Baresi, Maldini – Donadoni, Albertini, Desailly, Boban – Savicevic, Massaro

  4. De cand ma stiu simpatizez cu cele doua echipe, dar la fel ca la finala din 2006, voi tipa pt arsenal. Cu siguranta, la fel ca in 2006 va castiga Barcelona. :D, 1-2 cred

    Roma-Sahtior X2

  5. avand perspectiva unor retururi interesante, n-ati vrea ceva de genul: roma – shaktar 3 – 3 si arsenal – barca un 1 – 1 sau 2 – 1 ?

  6. gaby

    autogol rat sau gol perrotta? dar ce ai cu lucescu, e doctor in meseria lui!

    oameni buni, mi se pare mie? sunt prost observator ori arsenal joaca intr-adevar prost independent de jocul barcei?

  7. Amartolomeu
    A fost o centrare a lui Taddei care l-a depăşit pe Pyatov, iar Perrotta a retrimis în faţa porţii, iar Raţ a băgat-o din 1-2 m. Am vzt că l-au trecut pe Perrotta.

  8. Wenger a schimbat la margine asezarea, i-a inchis pe Dani Alvez, care defilase in prima repriza, si pe Messi. Apoi, Pep a facut marea greseala de a-l scoate pe Villa si a-l introduce pe Keyta, intr-o zona in care s-a dovedit inutil.
    Barca trebuia sa ramana in jocul ei clasic, tiki taka plus angajari pe Villa si castiga fara probleme.

  9. Felicitari Arsenal, desi nici acum nu cred ca se va califica, macar exista sperante si asteptam un meci aprins in retur.

    Felicitari Lucescu, sa bati la roma dupa 2 luni de pauza e ceva.

  10. De ce l-a scos pe Villa chiar nu pot sa inteleg. Meciul l-a castigat Wenger. Am tinut cu Barca, dar Arsenal a castigat meritat. Maxwell e singurul pe care l-am vazut in afara meciului de la Barca. Ramane totusi o mare mirare, nu credeam, dupa cum incepuse a doua repriza, ca Barca mai poate pierde.

    Sahtior mi-e indiferenta, pe Lucescu nu-l simpatizez, dar ma bucur pentru el.

  11. ce meci! a meritat sa vin cu sacul la pomul laudat, l-am umplut :).

    aveam in minte un alt meci arsenal-barca, foarte asteptat, care a fost un “flop”, nu mai stiu cand, nu demult. oricum, fotbal, nene, cu tot ce vrei. optimile si sferturile sunt cele mai faine in CL, jucatorii inca nu snt terminati de oboseala, dar exista incarcatura eliminatoriilor.

    ma bucur pentru nea mircea, bravo lui.

  12. De la Arsenal, in prima repriza, eu am remarcat pe cei doi inlocuiti in repriza a doua :)
    Walcott si Song. Cred ca Walcott a obosit, iar Song trebuia scos pentru o echipa mai ofensiva. Altfel, bineinteles, Nasri, Fabregas …

  13. Dar ramane intrebarea: ce a vrut Guardiola cu inlocuirea lui Villa cu Keita? Villa nu era obosit, a jucat bine … La naiba, mai bine il scotea pe Messi care pe final s-a vazut ca nu prea mai putea.

  14. lol – ashea, acela. n-am inteles exact din comentariu daca fundasul sau portarul se da cu francezii, am banuit doar cand am vazut prenumele “laurent”, e dat man of the match pe uefa.com.
    si da, curat incurcatura :)

    si mie mi-a placut song, chiar daca era in pericol mare de rosu – si cred ca din cauza asta nu l-a daramat pe messi la faza golului, l-a lasat sa treaca. a propos de messi, zicea comentatorul ca e deosebit la el ca fuge mereu, pana iese mingea in aut – au fost vreo 3 faze cand parea ca a pierdut mingea, dar pentru ca a continuat sa fuga de nebun cumva i-a revenit.

    boah, ce fain meci. gata, noapte buna.

  15. Solutia Nationala Romaniei : trebuie sa angajeze pe
    Mr. Robatu Watson.
    Mr.A. Wenger s-a consultat cu Dumnealui inainte de meci. iar raspunsul robotului a
    fost” sa bage cu un gol mai mult decit Barcelona si
    va gistiga.”