in Recomandări

La Gaudeamus

Câteva apariţii la Târgul de carte Gaudeamus, care are loc în acest sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, la ora 16:00, la standul Humanitas, va avea loc lansarea romanului „Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri”, de Radu Paraschivescu. Vor vorbi Oana Pellea, Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu şi Lidia Bodea.

Duminică, la ora 12:00, la Cafeteria Gaudeamus (nivelul 3.20), va fi lansată cartea „Jimmy bătăuşul”, de Adrian Fetecău, publicată la Editura Zip. Participă Leonard Doroftei. Eroul cărţii este un boxer de origine română, Valeri Trâmbiţaş, alias Jimmy Darcy, care a cunoscut gloria acum aproape un secol pe ringurile de box din Statele Unite.

Tot duminică, dar la ora 15:00, la standul Editurii Polirom, Tudor Chirilă îşi lansează prima carte. „Exerciţii de echilibru” este o culegere de texte scrise pe blogul personal. Prefaţa cărţii e semnată de către Cătălin Tolontan, iar la festivitate vor vorbi Cristian Tudor Popescu şi Florin Iaru.

Write a Comment

Comment

  1. AG:

    With all due respect, o „culegere de texte aparute pe un blog” nu constituie o carte. In caz contrar ma apuc si eu sa-mi colectez toate postarile de pe blogul asta- si slava zeilor am adunat ceva cuvinte in anii astia- si public o „carte”. Gasesc eu o editura. La lansare ii invit sa vorbeasca pe codrus, the man si pe tine :D

  2. Doc
    Adica noi trei o sa marturisim despre tine. Pai daca-l prindem treaz il aducem si pe Jim sa fim patru, ca evanghelistii :)

  3. @Doctor demonicus:

    Cu intarziere si scuze. Daca despre cartea mea e vorba, nu e „o culegere de texte aparute pe un blog”. Mi-am promis sa nu fac niciodata in viata volume din articole etc. Pana acum, am reusit. Dar poate ca am inteles gresit trimiterea. R.P.

  4. @ Radu Paraschivescu: era vorba de cartea lui Tudor Chirila, „Exercitii de echilibru”. A se vedea ultimul paragraf al articolului ;)