in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (16-23 decembrie 2017)

1. Șase studenți au încins o petrecere atât de aprigă, încât alcoolmetrul a înregistrat 0,1 în aerul din încăpere.

2. Cum vi se pare logo-ul World Chess Championship? Unii zic că adversarii n-ar fi încleștați doar într-o partidă de șah.

3. Un polițist, mare fan Breaking Bad, s-a inspirat din serialul favorit. După ce a fost victima a trei accidente rutiere, petrecute în timpul serviciului, a pus la punct două ferme de canabis.

4. Într-o cafenea din Londra, clienților li se face portretul în spumă din cappuccino: “selfieccino”.

5. Bărbatul cu penisul de aproape jumătate de metru nu-și poate găsi de lucru, căci nu găsește uniformă pe măsură și nu poate alerga.

6. Doi octogenari au fost arestați cu 27 de kilograme de marijuana în mașină, Au declarat că intenționau să o ofere ca dar de Crăciun.

7. Uitați de barurile unde se joacă darts! Sunt la modă topoarele.

8. Angajata unui magazin de confecții a găsit 17.050 dolari în buzunarul unei haine donate pentru săraci.

9. Un cetățean terorizat de personajul de desene animate Diavolul Tasmanian l-a reclamat la poliție pe socrul său, care, cu ajutorul unei peruci, l-ar fi speriat în mod repetat.

10. Un om merge în metroul londonez deghizat în scaun și-i invită pe călători să ia loc.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. 8. Angajata unui magazin de confecții a găsit 17.050 dolari în buzunarul unei haine donate pentru săraci.

    Asta da, nebunie … din partea celui care-si ascundea banii in acel buzunar!!!
    Si eu am acest obicei … si uit … dar uit sa caut in buzunarele lucrurilor de spalat al sotului si mereu inoata bancnote in masina de spalat, curios ca nu se rup niciodata.

    Este un job excelent de sortat lucruri donate pe aici, unii doneaza cristale fara sa le stie valoarea sau tacamuri din argint necuratate de o vreme si arata cam urat patate. Se vand la 2 parale, domni bine stau in usa in fiecare dimineata la deschidere sa prinda comori. Portelanuri de Limoge si altele ca aici cand moare parintii, urmasii doneaza totul ca primesc un bon fiscal al carei valoare deduc din taxele anuale, iar casa merge pe market la vanzare. N-ar cotrobai prin sertare de scarba.
    Doar automobile si valori din banca sint considerate averi pe aici de foarte multi.

  2. Am uitat la seriale de Punisher, ca recomandare, foarte bun, este anuntat și sezonul 2 deja.Numai bine și Crăciun fericit cu seriale bune!