in În pat cu duşmanul

Cum să seduci o fată

Eram la coadă la Mega. În fața mea, doi tineri, în jur de 25 de ani, care păreau colegi la corporație. Își cumpăraseră iaurturi cu cereale și niște biscuiți. Ea vorbea mult; se vedea că-i cam place de el și că sunt într-un oarecare flirt. Îi povestea cum un șef îi aruncase ceva aiurea la gunoi, așteptând cumva ca el să-i ia apărarea, măcar acolo, verbal. 

Deodată, el a făcut pasul decisiv. Care credeți că a fost acesta? A luat-o de mână, a privit-o-n ochi și i-a spus cu un ton glumeț, care totuși să transmită mesajul corect: „Stai liniștită, te voi apăra eu, chiar cu riscul concedierii”? Nu.

În timp ce fata vorbea, băiatul și-a dus mâna in zona feței, acolo unde-i începea barba virilă, și a zis: “Uite, mi-a ieșit aici un coș sub piele”. Ea a rămas cu gura întredeschisă, uitându-se la locul respectiv, dar fără sa comenteze nimic, încercând încurcată sa ocolească momentul. El a plusat însă: ” Și mă doareee…!”.

Nu știu dacă specia noastră va reuși să se perpetueze în continuare altfel decât prin mila femeilor.

Tu ce zici?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Omule bărbații – emoticon conviețuiesc cu metrosexualii maneliști. Chiar dacă aparent sunt din categorii diferite practic baza este aceași: niște emasculați incontinenți ce nu au verbul la purtător.
    Păi decât să perpetueze aceștia specia mai bne lipsă. l.

Webmentions

  • mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 137) October 21, 2018

    […] Cum să seduci o fată? […]