in Recomandări

Mulţumim, Cneazule!

Andrei Pavel şi-a încheiat cariera la simplu, astăzi urmând să dispute una dintre ultimele sale partide la dublu, la Arenele BNR, alături de Gabriel Trifu. Pentru că site-ul Premiilor Ioan Chirilă e singurul loc în care am găsit un articol despre Pavel,  semnat de Sebastian Gorcea, vă fac trimitere spre el (este al treilea text de sus). Totodată, aviz “neprofesioniştilor”, a demarat ediţia a cincea a acestei competiţii.

“ … Andrei Pavel a rămas în memoria iubitorilor «sportului alb» printr-un episod ce s-a întâmplat în timpul sfertului de finală jucat la Roland Garros, în 2002, împotriva spaniolului Alex Corretja …”.

Articolul poate fi citit aici.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Multumim Andrei Pavel pentru ca ai tras echipa de Cupa Davis a Romaniei dupa tine atatia ani. Multumim pentru faptul ca Romania a respirat prin tine aerul rarefiat al tenisului de elita!
    Succes in ceea ce urmeaza sa faci si speram ca vei continua sa ajuti tenisul romanesc cu experienta ta!

  2. Andrei Pavel, un domn, mereu.
    Multumim pentru bucuriille pe care ni le-ai adus in inima.
    Respect si viata buna, in civilie.

  3. Multumim pentru tot ce ai facut.sper ca pe tine sa nu te impiedice nu stiu ce locatie sa deschizi o academie de tenis. cei doi copii ai mei asteapta o indrumare buna. sa auzim de bine in acest sport minunat.