in Comentarii live

Steve Davis is back!

Steve Davis l-a eliminat pe John Higgins în optimile CM de snooker de la Sheffield, cu 13-11. Steve are 53 de ani şi a câştigat şase titluri mondiale la snooker, toate în anii 80. Vorba comentatorului Eurosport, Marius Ancuţa: „Dacă a înregistrat cineva partida, o vreau şi eu!”.

Azi mai avem: Arsenal – Manchester City (19:30, Digisport), meciul de box Carl Frock – Mikkel Kessler (21:30, sport.ro), CFR – Unirea Alba Iulia (Digisport, 21:30). Pe Digisport +, Barcelona – Xerez (19:00) şi Zaragoza – Real (21:00).

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

31 Comments

  1. Ce ereu magnific!
    6-10

    Joc strans. Unul dintre comentatori zici ca moare la fiecare faza mai importanta – adica din 10 in 10 secunde :) :) :)

  2. Oho, sarbatoare nationala pe stadion, isi revenira ai de la Brive (adica gazdele)
    23-26
    insa jocul nu e gata

  3. Gata, ii batura.
    (Mi-amintii de bancul ala cu 2 fotbalisti la Luvru:
    – Ce zici de Toulouse-Lautrec?
    – Bate Tuluzu’!).
    Ei, uite ca batu.

  4. AG:
    In iunie :)
    IRB NATIONS CUP 2010 – Bucuresti, Stadionul Arcul de Triumf, 11 – 20 iunie.
    Echipe participante: Romania, Georgia, Argentina Jaguars, Scotia A, Italia A, Namibia
    Etapa I – 11 iunie
    Etapa a II-a – 15 iunie
    Etapa a III-a – 20 iunie
    Vor fi cate 3 meciuri pe zi, de la orele 16.00, 18.00 si 20.00, la fel ca anul trecut :)

  5. Salutare!

    2001… CM de la Sheffield. Steve, atunci 43 de ani, nu a participat (pentru prima data in cariera cand a declarat forfait). In schimb era comentatorul de lux al BBC2, postul ce are exclusivitatea transmisiei in UK.
    Realizatorul emisiunii, vizibil afectat de lipsa lui Steve pe tabloul principal, il intreaba firesc, de ce? Atrunci Steve avea sa faca o declaratie soc: “A venit momentul cand trebuie sa fiu barbat si sa recunosc ca locul meu nu mai este acolo, printre primii si nu este corect sa ma amagesc pe mine sau pe fanii mei”
    Valuri de apeluri telefonice au sunat atunci in redactie. BBC afisase chiar si un contor al lor, evident lumea voia sa-l vada inapoi, la masa de joc. In cele din urma Steve a revenit la masa de joc, insa nu-mi aduc aminte sa fi trecut vreodata de turul 2. Parea ca a avut dreptate cand a zis “sunt jucatori tineri, f bine pregatiti si nu le mai pot face fata” – recunostea la acea vreme cel care dupa parerea mea este cel mai iubit jucator al tuturor timpurilor (chiar daca dupa parerea multora disputa pt suprematie se da intre Ronnie si Jimmy White)
    Desi mi-am dorit intotdeauna un come-back spectaculos, sincer nu mai credeam. Ar fi prea frumos sa-l egaleze pe Hendry la nr de titluri de camp mondial, insa daca l-ai invins pe Higgins, inseamna ca esti in stare sa bati pe oricine.
    Nu imi mai doresc acum decat un meci Davis – Hendry

  6. Si eu tot cu Ronnie mi-ar placea sa-l vad. Nu de alta, dar as prefera sa-l bata Selby pe Hendry in optimi :P

  7. lol
    eu cred ca meciul lui Davis a rascolit orgoliul lui Hendry. Sper sa nu ma insel.
    Pe de alta parte Selby e in forma, e favorit si nu m-ar mira ca in lipsa lui Higgins sa cucereasca trofeul. Pe Ronnie nu-l bag in carti. El e “Ronaldinho” – magician, dar si imprevizibil.

  8. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile?
    Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana.
    Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul “job” pe adresa de e-mail F,U,T,U,R,E.JOB87,@,G,M,A,I,L.C,O,M(fara cele 13 virgule).