Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

26 Comments

  1. Are un tupeu fantastic, o joc bun de buzunar, dar nu prea simte loviturile de siguranta. Din fericire pentru el, Higgins greseste suficient de mult cat sa-i dea sperante. Iar meciul e lung.
    1-0 pentru Trump.

  2. Aste prime frame-uri mi-au adus aminte de Steve Davis care, la 51 de ani, glumea spunand inaintea unui meci ca singura lui speranta in meciul respectiv ar fi sa realizeze macar un break de marimea varstei sale :)

  3. Trump imi strica placerea de a mai urmari snookerul. Este doar un lunetist, un tintas, nu are nicio treaba cu acest sport. Orice bila o trimite in buzunar, nu stie sa-si calculeze viitoarele lovituri, pierde prea des bila alba dar are noroc ca stie sa trimita bilele in buzunar. Nu stie sa joace la siguranta, nu stie sa faca un snooker adversarului. Ca dovada, cand a avut nevoie de un snooker, a renuntat. Si in plus mai este si tuns emo.

  4. Somehow I don’t like him :) …dar mi se pare cel mai bun si complet jucator al ultimilor ani, iar cele 3 titluri in 4-5 ani o confirma (pe langa primul titlu la 23 de ani), parerea mea (hîc). Astfel, titlul mi se pare cat se poate de meritat, mai ales ca a dovedit anduranta si un mental foarte solid, revenind dupa ce a fost condus cu 3-4 frame-uri si de Ronnie si de Williams (parca) si de Trump… asta ca sa nu mai zic de revenirea de dupa scandalul cu aranjamentele si suspendarea, respectiv pierderea tatalui, so well done to him!

    Juniorul mai are timp destul (desi era frumos sa castige acum) si, pana atunci, poate isi mai pune la punct si mentalul, strategia si loviturile de siguranta, intrucat la capitolul lovituri de distanta mi se pare extraordinar!

  5. gead a fost o splendoare in arata ca iarba.ma cam saturasem de dotts si ebdons.whatta geezer!…higgins e in mare belea oricum pentru ca a promis bookmakerilor din singapore ca bate cu 18-17.un gind bun lui ossie b.,ucis cu cruzime de rapperii din new york.

  6. Mie mi-a placut un fapt. Dupa ceva timp, de la anii de inceput ai lui Ronnie, am vazut un jucator care m-a facut sa ma uit la snooker fara sa pot face altceva in acelasi timp.
    Fara curveala, fara fite, pe ea si da-i bataie!