in Câteva sfârşituri de lume

Luni, o nouă lansare şi autografe pentru “Sfârşituri”

LUNI, 27 IUNIE, ora 17:00, la grădina Green Hours din Bucureşti, Calea Victoriei numărul 120.

Prieteni, două veşti pentru cei cărora li se pare că a mea carte „Câteva sfârşituri de lume” nu este completă fără câteva rânduri din partea autorului. În primul rând, luni, 27 iunie, începând cu ora 17:00, va fi o sesiune de autografe la terasa „Green Hours”, lângă Librăria Humanitas din fundul curţii. Adresa exactă este Calea Victoriei numărul 120, sectorul 1, Bucureşti. Vor participa domnii Radu Paraschivescu şi Andi Moisescu, alături de umilul dumneavoastră povestitor, adică acelaşi trio Emerson, Lake & Palmer care a „concertat” la lansarea cărţii :D .

A doua veste se leagă de o lansare a cărţii în Mangalia, în data de 6 august, care însă urmează a fi confirmată. Dacă sunteţi pe litoral şi vreţi să participaţi, notaţi totuşi această dată în agendă. Vă voi ţine la curent.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

31 Comments

  1. am fost in Timisoara la mall si la Diverta nu aveau cartea.Am gasit-o la Carturesti.ai spus sa te anuntam si te-am anuntat.am spus ca o cumpar si de ciuda si am cumparat-o. :D

  2. Aurel de obliga cineva sa intri si sa citesti ce scrie aici? Daca ai vreo problema cu asta fa-te ca nu vezi posturile.

    Revenind la subiect felicitari pentru lansare si mult succes in continuare pentru promovare.

  3. /me suppresses cynical comment on mioritical wisdom displayed above

    /me doesn’t… well, just a little

    @Mihai

    Asculta-ti sfatul si fa-te ca nu vezi comentariile care nu-ti convin. Cam greu, nu? In (aparent) alta ordine de idei: sunt curios, cum ti s-a parut articolul de sambata al lui AG din Adevarul? Eu am incercat sa-l gasesc aici si n-am reusit. Am incercat sa ma fac ca-l gasesc si tot n-am reusit. Am gasit doar invitatia de mai sus la sesiunea de autografe. Ma omori?

  4. gata nu mai vine amy ,ii recomand spitalul obregia ,din alcolica v-a deveni scrizofenica ,dupa tratamentul care il v-a da :(

  5. nico mi-e rea dor sa te citesc :)
    mala ,cu cine ?? :)
    eu pe facebook ,salut pe toata lumea si m-am trezit cu un italian care incearca sa vb cu mine :lol: ,acuma nu stiu cu cine crede ca vb ,cu stela ,adriana ,cu mine nu cred :lol:
    @nico mai e un domn tony ;) ,iti voi continua povestea in toamna :lol: ,…..

  6. un ratacit
    Eu nu sunt prea sociabila pe Facebook.
    Dealtfel dupa cate observi nici aici nu sunt prea sociabila. Eu vorbesc singura de obicei. Folosesc netul mai mult pt informatie decat pt comunicare. Pe deasupra nu sunt o adepta a comunicarii scrise si. Iar cu necunoscuti nu vorbesc deloc si de nicio culoare. In schimb si la munca si pe strada vorbesc necunoscutii cu mine. Saptamana trecuta iesisem la un restaurant cu colegi voluntari. Cum am intrat sarise o doamna pe mine care vorbea si vorbea si vorbea. Mai rau s-a asezat cu mine la masa si vorbea si vorbea si vorbea. Ma gandeam oare de ce sunt atat de blestemata de fiecare data cand ies cu necunoscuti dau de cate o astfel de persoana.

  7. @nico
    la lansarea cartii vroiam sa o cubosc pe mama dianei ,m-am tot uitat in stanga,dreapta ,am zarit o doamna simpatica si retrasa ,m-am mutat pe partea dansei chiar langa ia ,si mi-a fost rusine sa o intreb de vorba ,intr-un tarziu ma duc si-l intrerup pe adrian din autografe si -mi iau la revedere ,il intreb daca mama dianei este venita ,si-mi spune ca plecase :( ,pana la urma nu ma las si-l intreb de elena ,i-o arata ma duc sa o salut ,m-am emotionat mico ,era cu doua doamne distinse ,nu m-am lasat si le-am salutat ,e siperba elena ,imi iau copii si era cat pe ce sa se ciocneasca aurica cu un cameraman care fugea dupa mihaela radulescu :) ..(frumoasa femeie ;) ,am vazut multe celebritati ..si pe maria

  8. un ratacit
    Tu nu ma deranjezi deloc.
    Pe doamna aceea sper sa nu o mai intalnesc curand. :)
    In iarna mi s-a intamplat la fel cu colegele. O iau razna.
    Celebritatile pe mine nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza ce imbraca ce mananca ce fac. Ce ma intreseaza pe mine e sa pot face eu ceea ce-mi doresc. Nu urmez modele si nici nu ma compar cu nimeni. Pt mine e important sa fiu eu multumita de mine si de ceea ce fac eu.

  9. @nico eu vorbesc de adevaratele vedetele teatrale :) ,nu ca cele care merg la kapatos ,4 fete frumoase sau trei au fost si se certa care a fost amanta lui x ,ce nervi aveam ca ma sunase baiatul ca merge in emisiune ,si cearta s-a lungit in emisiune ,nu a mai avut timp si pt sportivii din kempo :)
    Maria este actrita care a jucat rolul ,mama lui Isus ,al doilea nume il are greu pt mine
    @nico iti dai seama ,eu nu stiu romana ,cum ma descurc acolo :( (engleza) :lol: …dar vreau sa plec gataaaa plec

  10. un ratacit
    Ha ha
    Nu ma intereseaza nicio vedeta. Fie ea de teatru, de film, scriitoare, de fotbal etc. Pur si simplu nu ma intereseaza. Habar nu am unde vrei tu sa pleci si ce vrei sa faci. Tu stii mai bine ce si cum. Fa asa cum crezi tu ca e mai bine.

  11. un ratacit
    Hai sa spun mai direct ca sa nu fiu inteleasa gresit.
    Nu te astepta din partea mea sa-ti spun ca faci bine sau faci rau.
    Tu stii ce si cum. E alegerea ta. Fa cum crezi tu ca e mai bine pt tine.
    Eu cel putin asa fac. Eu asa am facut intotdeauna. Nu pot invinui pe nimeni pt alegerile mele. Am facut deseori alegeri gresite si voi mai face dar ma ajuta pt ca invat din greseli. Eu urmez doar sfatul medicului . Si nici pe ala nu-l urmez oarba. Si vedetele chiar ca nu ma intereseaza. Le consider oameni la fel ca toti ceilalti si ceea ce fac e treaba lor.

  12. un ratacit
    Tu ma cam scoti din minti. :)
    Cand am plecat eu nu aveam o relatie in Romania nu aveam copii si aici erau persoane care se simteau responsabile de soarta mea. Aveam multi prieteni si organizam multe chefuri. Mergeam in multe excursii si chiuleam de la munca cu nemiluita. Nu stateam pe picioarele mele pt ca cheltuiam mai mult decat castigam deci apelam mereu la parintii mei. La tata apelam si pt nemotivatele de la munca. Aici m-am trezit dintr-o data singura. Foarte singura. Sa vezi ce placut e sa nu poti comunica cum iti doresti si ma descurcam binisor in engleza si in germana. Sa vezi ce placut e cand simti ca ti-e dor si de dusmanii pe care nu-i ai. Pe mine m-a stors si singuratatea la acea vreme si dorul nebun de oricine si orice. La 3 luni ma intorsesem in tara si 10 zile am spus ca nu voi mai reveni desi primisem viza pt intoarcere. Familia mea nu m-a ajutata sa aleg. Mi-au spus doar – tu stii mai bine ce vrei si ce poti. Nici in Romania nu le ceream parerea. Eu le faceam si cand vedeam ca nu-i bine cadeam in bratele lor. Nu ma lasau niciodata sa ma lovesc :)

    Dupa 10 zile in Romania hotarasem ca nu ma mai intorc. Aici chiar nu aveam pe nimeni acolo ii aveam pe ai mei si prietenii care incet se casatoreau toti si nu mai aveau timp de petreceri :)
    In ultima zi ma dusesem sa-mi iau ramas bun de la familia cu care venisem in Romania si care insemna mult pt mine. Ei locuiau la o alta familie in Romania. Femeile erau de acord cu mine ca e mai bine sa raman in Romania. Imi intelegeau argumentele. Cei 2 barbati incercau sa ma convinga (in engleza) ca e mai bine pt mine daca ma intorc aici. Spuneau ca e o sansa pe care o primesc odata in viata. Era greu cu vizele atunci. Au venit cu mine la gara. M-au bagat intre ei si mi-au facut capul calendar. M-au ajutat sa constientizez ca aici am mult mai multe sanse la o viata mai buna decat in Romania. Totul depindea doar de mine. Inainte de a urca in tren ma hotarasem sa ma intorc aici. La 5 dimineata trebuia sa fiu la ei. M-am intors acasa si am spus ca ma intorc aici. Toti ma priveau surprinsi. Mama plangea :)
    Imprumutasem benzina care era pe cartela atunci de la un prieten si cumnatul meu m-a dus cu dacia acolo de unde plecam. La 3 noaptea ajunsesem la ei. Femeile nu mai intelegeau nimic. Pe sotul meu il cunoscusem mai tarziu. Locuiam un an aici.
    A fost cea mai grea alegere pe care a trebuit sa o fac. Acum spun ca am facut bine. Dar habar nu ai tu si habar nu are nimeni cat de greu mi-a fost la inceput.

    De aceea iti mai spun odata – fa asa cum crezi tu ca e mai bine pt tine. E viata ta.
    Si acum chiar nu mai spun nimic despre asta. Alege si asuma-ti responsabilitatea faptelor tale.
    Sper ca nu te-am suparat prea tare.

  13. @nico ,multumesc
    problema e ca trebuie sa plec fara cei mici :( pt a-mi gasi de lucru ,inapoi nu voi da si nu vreau sa fac ca stela ,aicea nu se poate supravietuii ,la munca o colega a facut o criza de nervi si striga ,sa ne unim ,de ce ne da afara ,doar sa scape de probleme ?/ am plecat toate ca niste lase ,m-am uitat in urma si o vedeam plangand ,de atuncea nu-mi revin ,nu mai vreau sa-mi caut de lucru ,nu am crezut ca in tara care m-am nascut ,crescut sa stau cu mainile legate ,si sa nu pot sa-mi exprim dreptatea :(
    dar in schimb sunt bucuroasa ca florin s-a legitimat la atletisn ,v-a avea primul concurs luni ,si sper sa nu se dezamageasca ,il las pe maini bune ,intr-un profesor care pt toti a fost parinte

  14. Adrian, roaga-te sa nu ajung la vreo prezentare ca e de rau! Pe cat de tare mi-a placut cartea ta, pe-atat de mult mi-a incretit creierul.