in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (26.01 – 02.02.2018)

1. O femeie a încercat să urce în avion cu un păun, motivând că pasărea îi oferea suport psihologic.

2. Niște cetățeni din Doonan, Australia, au chemat instalatorul, reclamând faptul că toaleta lor se trăgea de una singură. Care credeți că era explicația? Un șarpe ieșea din perete și trăgea apa.

3. O broască țestoasă de grădină care dispăruse dintr-o casă din Oxford, Anglia, a fost găsită, șase luni mai târziu. Era peste drum.

4. Un cuplu din New Jersey s-a căsătorit în toaleta unui tribunal pentru că mama mirelui a avut o criză de astm și în respectiva încăpere i s-au acordat îngrijiri medicale.

5. Un avion plin cu instalatori care zbura între Oslo și München s-a întors din drum din cauza unei defecțiuni a toaletei.

6. Un șofer din Spania transporta pe capota autoturismului un turn din șaisprezece paleți de marfă. Punem pariu că era român?

7. Omer Faruk Kiroglu a devenit primul fotbalist din lume transferat pe bitcoins. Pentru serviciile sale, clubul amator Harunustapor a plătit contravaloarea în monede virtuale a 440 de euro.

8. În New York, un cinematograf nu doar că te primește cu câinele la film, dar te și invită să-l iei gratis cu tine.

9. Poliția italiană a arestat un poștaș din Vicenza după ce în garajul său a fost descoperită o jumătate de tonă de corespondență nelivrată.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Astept si eu undelivered mail de 2 saptamani, Integramele din Romania, niciodata nu s-a mai intamplat. Am renuntat sa mai trimit felicitari de Craciun cand dupa 6 luni le-am primit inapoi din Europa cu stampila ca destinatarul este necunoscut la adresa … Si azi locuiesc acolo, am reclamat dar degeaba, mai rau este cand facturile nu ajung la destinatie ca tot eu am de plata si amenda ca n-au primit plata ratei in timp plus extra dobanda si alte service charges ca neglijez contul.

    Paunul este o pasare splendida, verisor al curcanului care nu sint din familia de gaina/cocos ci dinozaur, ne-au zis la TV de Thanksgiving., ca un curcan l-a alergat postasul asa de agresiv ca o fiara salbatica. L-a si ciupit parca si avea nevoie de asistenta medicala, precis iar era tarziu cu posta :)))

    Da’ tot pe aici undeva o femeie invarsta a nu stiu catea oara se urca pe avionul de Londra fara bilet, cu cativa luni in urma si din Phoenix a incercat dar a fost prins si dus la spital spre analize. Ne e cu toti sacii in caruta saraca si nici agresiva, dar ar calatori. Decand s-au desfiintat casele de nebuni, sint liberi, acele ospicii au fost considerate tabere de concentrare ce pe vremea nazistilor.
    Sa vezi topic pentru saptamana nebunilor!!!

    Altu ieri parca tot in Phoenix la Golf Open, total nebun a deschis evenimentul alergand gol pusca pe teren, mai facea si acrobatii, cadea si se rostogolea in iarba pana l-au arestat.

  2. foarte buna ideea cu adunatul nebunilor la un loc. Daca ai reusi sa faci si bani din articolele astea ai avea de munca pana la adanci batraneti, din fericire de nebuni nu vom duce lipsa niciodata…sau suntem noi aia nebuni???