in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (23-30.03.2018)

1. O statuie reprezentându-l pe Donald Trump dezbrăcat se va vinde la licitație la începutul lui mai. Suma estimată de vânzare este de 20.000 – 30.000 $.

2. Un neo-zeelandez a păcălit o femeie spunându-i că a fost otrăvit și că singura lui șansă să nu moară este ca ea să facă sex cu el.

3. Jamarion Styles, un băiat în vârstă de 13 ani care nu are brațe și nici proteze, înscrie coșuri de 3 puncte la baschet.

4. Poliția din Indonezia a amețit populația unui întreg oraș arzând 3,3 tone de marijuana.

5. Elevilor unei școli din Pennsylvania li s-au distribuit pietre pentru a se apăra de un eventual atacator înarmat.

6. O doamnă din Camera Reprezentanților a propus o lege prin care bărbații ar urma să fie amendați cu 100$ de câte ori se masturbează.

7. Un lanț de restaurante a cerut ordin de restricție pentru un tip care s-a dat drept CEO-ul companiei în două astfel de unități și i-a certat zdravăn pe angajați.

8. Bine ați venit în Dildo, Newfoundland, orașul ai cărui locuitori refuză să-i schimbe numele.

9. În Australia, un șarpe e tratat pentru dependență de metamfetamină.

10. Un sud-coreean a primit închisoare pentru că s-a îngrășat cu aproape 30 de kilograme pentru a scăpa de armată.

11. Un om s-a luat de-o gâscă și au cam ieșit fulgi din el.

12. O femeie a făcut un accident auto doar pentru a le demonstra copiilor că Dumnezeu există.

13. N-am pus întâmplător următoarea știre la numărul acesta. Un onorabil domn a încercat să facă amor cu o scoică foarte atrăgătoare de pe fundul mării și a ieșit cam nașpa.

14. Două grupuri de polițiști sub acoperire din Detroit s-au luat la bătaie în stradă. Unii se prefăceau că sunt dealeri de droguri, ceilalți că sunt cumpărători de droguri și fiecare grup a vrut să-l aresteze pe celălalt.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. La categoria nebuneala mai intra si faptul ca in State fiind Paste, totusi nu se gasesc ca altadata marfuri din cauza ca evreii vor celebra nu stiu cand si numai pentru ei se produc si se vand acele produse alimentare ca o impletitura numit Challah Bread care si umgurii il au pe masa de Paste.
    Puteau sa faca o vanzare de miliarde magazinele dar nu se gaseste niciunde iar cine nu stie sa faca sau ceva o impiedica sa-l faca, rabda. Pentru prima oara ma intalnesc cu aceasta dezordine si nu-mi place, ma gandesc sa deschid un magazin cu bunatati dar nu ma atrage ideea deloc.
    Caut si Pasca, dar nici nu se cunoaste ce este, desi se numesc brutarii europeene, au preluat de la cineva afacerea si se vinde mancare mexicana intr-una, de unde ne cumparam si cozonacii de Craciun si de alte sarbatori. Bosnienii vand tot feluri de chestii dar cand a auzit de Paste, avea frisoane muslimul ca m-a intrebat cum de el n-a auzit de Pasca. Miel doar la arabi se poate gasi ca in magazine este ultra scump si feliat. Jambonul este ieftin, unt, oua la fel, burta doar mexicanul vinde dar exista, insa pestele de cel mai slab calitate se da ieftin numai, restul se vede vechi si e scump, ardei iute Jalapena imensa costa 10 centi bucata, nu stiu cu ce l-au ingrasat dar sint mari.
    Varza nu se mai fierbe, parca-i din hartie creponata, nu-i de ras, ceva se intampla cu alimentele de baza, din ceapa primele trei randuri abia se pot toca de tari ce sint. Nimic n-are gust!!!
    Nu pentru ca as celebra asa de insufletit Pastele, dar acea felie de Challah nu e mare branza de facut sau Pasca pentru firme care au toate echipamentele. Precis de pastele evreilor vor fi deja toate la pret redus si poate si stricate. Cel mai bine iesim la desert cu Ananas care se vinde la 88 de cent/bucata de peste 1 kg si sint foarte dulci. Nici culori de vopsit ou nu se gasesc doar ceva ce n-as pune pe oua sau daca l-as face nu l-a mai manca, e plin de chimicale si desene din povesti, eu ma folosesc de niste coji de ceapa cu apa si otet destul in care fierb ouale si ies frumoase.

    Sarbatori Fericite! … pentru cei care celebreaza maine evenimentul trist.