Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

46 Comments

  1. Va fi meci…traznet! Orgolii multe, tensiune maxima. Sper sa fie frumos si cel mai bun intr-adevar sa castige, nu sa fie vreo interventie aiurea a vreunui jucator, intamplare…, autogol sau vreo semnalizare/ fluieratura aiurea a vreunui arbitru.
    Fotbal sa fie!

  2. nico
    Steaua nu a ratat
    Semedo pt asta se pregateste si pentru asta alearga
    studiul lui e :ce sa faci pe teren ca sa nu dai gol, orice-ar fi?

  3. Aici e soţia lui pepe. Au venit şi l-au luat de-acasă. Tot spunea ceva de o stea, nu prea am înţeles. Şi cică să continuaţi fără el.

  4. tot insista tembelii astia de comentatori pe chestia cu” al x-lea meci fara victorie pt dorinel”.pai daca are numai egaluri in campionat,de ce nu spun ca nu are “nici o infringere”?!

  5. blesteme :P, e clar Gaby,mergem la pariuri?
    translatia defensiva a Craiovei a mers bine,Steaua e steaua,trebuia sa asteptam mai mult de la ei?

  6. Pentru o echipa mare, Steaua joaca in stilul celor mici. Cu 2 inchizatori pe centru si doi mijlocasi laterali de travaliu. Sunt curios cate goluri a inscris Steaua anul acesta din actiune comparat cu restul echipelor din Liga 1. Stie cineva? Cum cei 2 mijlocasi centrali defensivi sunt favoritii patronului, nu prea conteaza cine antreneaza Steaua. Oricum Cartu le-ar da clasa multora si-ar costa si mai putin :)

  7. Prevad ca vor deveni tot mai nesiguri. Nu se mai pot lauda a cui e mai mare……. :) pt ca vor fi intrecuti de femei oricum……:)
    :) :)

  8. două ştiri

    1. în România a început să ningă
    2. blogul Adrian Georgescu este civilizat

    link
    dacă pe blogul Adrian Georgescu încep discuţii şi comentarii despre circulaţia pe drumuri înzăpezite (AG inclusiv) blogul nu va mai fi civilizat. pentru că eu personal îmi voi băga şi îmi voi scoate toate cele. m-am săturat. am zis.

  9. the man
    subscriu , si doar a fulguit un pic
    mai am 100 de km azi de parcurs si deja scrasnesc din dinti
    principalul e ca anunta ca totul e sub control ;)