Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

60 Comments

  1. Fratilor, lasati fotbalul!!!!

    Victor Hanescu s-a calificat in optimi la Roalnd Garros dupa ce l-a invins pe Simon (locul 7 ATP)

  2. Nah, n-are Craiova interes pt. blat. Daca Vaslui bate etapa asta pe Rapid, lucrurile se complica si in lupta pt. EL, iar in ultima etapa Vaslui se duce la Craiova.

  3. @adriana:
    sperante,la ce?steaua trebuie refacuta din temelii.o participare in EL nu-i ajuta cu nimic acum.doar pe jiji il va face sa creada ca are vreo mare echipa,pac-pac!

  4. lol: da’ cine-a zis ca oamenii/romanii/oltenii ;) actioneaza mereu in propriul interes? :) mititelu si gigi snt prieteni. porumboiu se retrage, oricum exista axa steaua-vaslui. cam asa si cu europa lig.
    jocul fara mijloc, pe contraatac cu njock… scoatera lui wobay… dar mai ales atitudinea din repriza 2. cred ca se trag multe sfori in toate directiile in astea ultime 2 etape. sa vedem ce capete se rup, din FERICIRE nu pot castiga toti.

  5. @danny am vazut,tare mie teama ca are dreptate explorish.. eu sper maine la o proba ,ca s-a hotarat sa se lase .. nb

  6. buna dimineata !la stirile protv arata o ursoaica cu 2 pui care se apropia de porbagaje sa fure ,curios lucru numai minorii se apropiau de porbagaj :) cei care nu sunt pedepsiti si ei cunosc codul penal??? am dat de dracu :) )))

  7. @danny ai dreptate ..dar nimic tanar nu mai da sperante ..eu cred ca sunt si tereorizati si joaca cu frica ,mi-a placut de nicolita ,mi s-a parut mai bun.

  8. AG

    Hane a facut sfert de finala la Roland Garros in 2005. Atunci a beneficiat de un traseu mai usor, acum a elimimnat un top ten (Gilles Simon) si pe Youzhnii, fata de care si-a luat revansa pentru Cupa Davis.

    Cupa Davis a fost mereu o problema pentru el: nu are nici o victorie la cineva din top 100 in Cupa Davis, poate acum cu Suedia

  9. adrian te rog daca nu te superi e o adresa de net la care se dau in direct concursuri internationale ..eu am pierduto :( mi-o puteti da si mie?

  10. Frumos meciul,atitudinea Soranei ,totul intr-un mod cu adevarat profesionist si cred ca are sanse reale in fata Jelenei Jankovic.Mult succes si lui Victor Hanescu,maine,cred ca e primul meci.

  11. Sabina
    Hănescu joacă mâine cu Fernano Gonzalez de la 12, e primul meci pe Central.
    Sorana are meci greu cu Jankovic, da eu nu-i dădeam nicio şansă nici cu Cornet, nici cu Wozna.

  12. Mâine încep şi juniorii la Roland Garros. Noi le avem pe Ana Bogdan, Elena Bogdan şi Elora Dabija. Ultimele 2 joacă mâine.

  13. L-a eliminat Soderling pe Nadal. Cum să piardă Nadal la RG? Credeam că e imposibil. Cum să fie eliminat Nadal la Paris?

  14. Hipercorectitudine prosteasca si inutila, adica balcanica: sa ii pui pe Dinamo-Brasov la aceeasi ora cu Timisoara-Urziceni. De parca Dinamo n-ar sti ce trebuie sa faca pentru a fi campioana: 2 victorii in ultimele 2 etape. De parca un aranjament la Timisoara ar depinde de rezultatul lui Dinamo.

  15. cind un FOTBALIST ca Gica Popescu spunea ca la dinamo au fost aduse rebuturi,era plin pe aici de contre si misto-uri.acum cred ca Popescu a fost blind.astia nu-s rebuturi,astia is expirati.scadenta a venit.

  16. Nu rebuturile au pierdut campionatul asta. Nu stiu daca Dinamo a avut infirmeria goala vreo etapa anul asta. Iar pierderea lui Lobont a fost decisiva.

    Felicitari Unirii, lui Petrescu, lui Bucsaru si lui Stoica. Antrenor de exceptie, management profesionist. Jucatorii Unirii au avut ce n-a avut nimeni din tara anul asta: liniste.

  17. Elena Bogdan s-a calificat in turul II (6-1, 6-1 cu o indonezianca), Eleonora Dabija a pierdut 2-6, 4-6 cu o jucatoare din Oman.

  18. buna dimineata @asae echipa a avut liniste si daia au castigat ..felicitari d-lui Petrescu…felicitari echipei Urziceni…asta-i sportul

  19. Ana Bogdan a pierdut in turul I junioare, la o olandeza.

    Elena Bogdan a trecut in turul III (optimi), dupa ce a invins-o pe Orlik 6-2, 6-3.

  20. @ nu danny ,dar m-a surprins frumusetea ei si inteligenta ..si cand il vad pe cioaca ca-i condiderat barbat bla bla..imi vine rau ,ma uit in gradina mea si parca bosorogul meu e mai frumos ..dar la ce foloseste ca tot ca ea sunt miloasa si venitul e mai mare decat al lui ..ptiu.. iar in sport ma doare cand un sportiv e bolnav nu e ajutat ..i se spune ca nu au fonduri :( pt cantonamente si o investigatie medicala ..asa ca e rau sa fii sportiv roman.. si departe..

  21. Senzationala Cirstea!!! A supravietuit serviciului lui Jankovic la 4-5 in decisiv, chiar credeam ca va ceda dupa break-ul sarboaicei.

  22. In sferturi urmeaza invingatoarea dintre Razzano si Stosur, un meci aparent mai usor decat cele de pana acum. Doar aparent…