in Recomandări

Am fost la Puzzle Rooms și ne-am distrat copios

puzzle02Dacă vreți să vă testați inteligența și să vă distrați, vă recomand un loc fain. Doi prieteni au deschis o afacere: organizează jocuri de evadare (genul se numește Escape Room) și ne-au invitat zilele trecute să intrăm în pielea lui Hercule Poirot.

Am fost în Apartamentul 13, unde trebuie să găsești autorul unei crime, căutând indicii în acea cameră, unde se află și victima. Ideea e să găsești chei și coduri care deschid lacăte și dulapuri secrete, să pui totul cap la cap spre a ajunge la punctul final, descoperirea asasinului și dibuirea cheii care permite evadarea. Totul, în mai puțin de o oră. Dacă vi se pare ușor, vă invit la fapte.

puzzle01Dintre episoadele hazlii pe care ni le-au povestit băieții, din experiența lor, vă spun unul. La un moment dat, în cameră erau două cupluri și uneia dintre persoane i s-a părut că o zgârietură de pe tavan are un rol în dezlegarea misterului, astfel că băieții le-au luat pe fete în spate, încercând să ajungă la indiciu. Care era, până la urmă, doar o zgârietură de pe tavan :) .

Scenariul este de nota zece, la fel atmosfera creată, a la Hitchcock, și realizarea decorurilor. Ne-am distrat pe cinste și în curând vom vizita și cea de-a doua cameră, unde trebuie dezlegat Misterul Piramidei Egiptene. Puzzle Rooms se află pe strada Grigore Cobălcescu nr. 36, parter, sector 1, București (vizavi de service-ul auto Cobălcescu). Mai multe detalii aflați pe puzzlerooms.ro.

P.S. Am dezlegat misterul în 47 de minute. Recordul este de circa 31 de minute.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.