in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (19-26 ianuarie 2018)

1. Un brazilian trăiește de 22 de ani într-un castel de nisip, înconjurat de cărți, crose de golf și undițe.

2. Douăsprezece cămile care participau la un concurs de frumusețe au fost descalificate pentru că au folosit Botox. Da, ați citit bine.

3. Un băiat a reușit să înscrie un coș la baschet de la peste 180 metri înălțime, din doar a treia încercare.

4. Poate vreți să știți cum se fură cel mai bine peștii exotici: se bagă-n pantaloni.

5. Un student din Missouri care, din greșeală, a respins pe Tinder o fată numită Claudia, despre care știa că stătea într-un anume campus universitar, le-a trimis mailuri tuturor fetelor cu acest nume din respectivul campus pentru a o regăsi.

6. Un canadian a sculptat o mașină din zăpadă și poliția l-a amendat pentru parcare ilegală.

7. Proprietarul unui Ferrari a acționat în judecată Marriott, deoarece un angajat al acestui lanț hotelier i-a dat, din greșeală, mașina unui alt bărbat ce voia să-și impresioneze iubita.

8. Cea mai scurtă definiție a unei știri de presă: e știre dacă un om mușcă un câine, nu dacă un câine mușcă un om. Ei bine, iat-o!

9. Știați că Saddam Hussein a scris un roman de dragoste?

10. A apărut samuraiul care se luptă cu oamenii de zăpadă.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pâna si camilele! Trist sa aflam ca superficialitatea si obsesia de a parea vesnic tânar, combinata cu lipsa e etica s-a extins la lumea animala. Intrucât sunt camile Saudite as dori sa aflu care e statutul social al camilelor femele, cum ar fi de exemplu daca pot sa conduca automobile si sa iasa din casa neinsotite, daca camiloii au harem, si cum sunt tratate camilele transgender.