in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (02 – 09.02.2018)

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1. Azi e deschiderea Olimpiadei de iarnă de la PyeongChang. Primul record a fost deja spulberat: vor fi 37 de prezervative pe cap de sportiv, 110.000 în total.

2. Și un alt record, de data aceasta pentru delegația norvegiană. Dintr-o greșeală, pentru Olimpiadă au fost comandate 15.000 de ouă în loc de 1.500, astfel că fiecare membru al delegației va trebui să mănânce 124 de-a lungul Jocurilor.

3. Unii s-au pregătit cum trebuie pentru Valentine’s Day. Un restaurant din Massachusetts vinde un burger în valoare de 3.000 de dolari, cu tot cu inel de logodnă.

4. O femeie din Krasnoiarsk, supărată că noile reguli de zbor din Rusia stipulează că trebuie să-și plătească bagajul, s-a dus într-o pădure de lângă aeroport și și-a îngropat valiza la -40 de grade Celsius. Când s-a întors, înfruntând riscul de a fi mâncată de urși, a mers și a dezgropat-o.

5. Un norvegian a fost oprit de polițiști pe stradă din cauza felului în care schia. Omul se întorcea de la cârciumă.

6. Doi cetățeni din Florida au fost condamnați să plătească 100 de dolari pe zi cât timp reproducerea îndoielnică a „Nopții înstelate” de Van Gogh va rămâne pe casa lor. Primăria din localitate consideră că pictura murală îi poate zăpăci pe șoferi.

7. Aceasta e o știre tristă. Nigel, zis „corbul de mare singuratic”, a murit după trei ani de dragoste fără speranțe pentru o pasăre din beton.

8. În Scoția, unor polițiști le-au fost necesare trei sferturi de oră pentru a se dumiri că tigrul dintr-un hambar era de pluș.

9. Pe de altă parte, în Mexic, un pui de tigru adevărat a fost expediat prin poștă.

10. Un grup de cercetători japonezi a descoperit că un ingredient din cartofii prăjiți de la McDonalds ar putea preveni apariția cheliei.

11. În caz că nu știați, a fost bătut recordul de pepeni ținuți pe abdomen și despicați cu sabia timp de un minut: 49. Poate vreți să încercați.

12. Un tip din Arizona vrea să-și boteze copilul „Son Goku”, după numele unui personaj de desene animate din Dragon Ball. Pentru asta, soția i-a pus condiția să strângă 1 milion de like-uri pe Facebook.

13. O școală publică elementară din Tokyo va introduce uniforme obligatorii făcute de Armani. Fiecare ținută costă cam 729 de dolari.

14. Un portret-robot amuzant a dus totuși la prinderea unui răufăcător.

15. O vacă din Iowa le mânca oamenilor scrisorile din cutia poștală.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. 2. Mare filozofie, le doneaza pentru Koreea de Nord sau alta tara acele cateva oua ca nu-i o mare avere pan-la urma. Anul trecut din Arizona se transportau oua pentru Korea ca era epidemia aviara in toi, si plecau din Phoenix avioane pline doar cu oua spre Seul.

    Pe mine puiul de tigru ma deranjeaza, bine ca a supravietuit dragalasul.

    Si filmul Crazy People trebuie vazut daca apare in cale, cu Dudley Moore!!!