in Shots

România ar trebui să fie o țară exclusiv online

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

mapCum tragi prima oară aer în piept în această țară, hop și primul risc: o bacterie cât un uliu poate să te-nhațe și, până te dumirești ce taxe ai de plătit, te cară dincolo. La noi, Jocurile Foamei se organizează din leagăn, ca formă de socializare.

România ar trebui să fie o țară exclusiv online. Să fim toți niște conturi de Facebook și atâta tot. Și-așa ne laudă toată lumea pentru viteza de Internet. Dacă viața reală nu ne aduce mari satisfacții, în virtual am fi cei mai tari. Am fi pe toate canalele de știri: „România, primul stat care a făcut marele switch spre eter”, „Țara pixelilor fericiți”, „Acești români geniali! Păcat că-s doar niște duhuri”. 

Fără un trup pe care să trebuiască să-l hrănești, am trăi o stare de beatitudine continuă, bazată pe like și pe share. Patriarhul ar fi chiar preafericit: câte popoare se pot lăuda că trăiesc Viața de Apoi? Dar cei mai mulțumiți ar fi guvernanții români. De ce să mai facă autostrăzi, când din două clicuri ai ajunge de la Pitești la Sibiu, cu 1.000 megabiți pe secundă? De ce să mai ai grijă de sănătatea contribuabililor, când poți să pui un antivirus piratat și vechi de zece ani?

Sunt convins că asta e surpriza plăcută pe care ne-o pregătește statul român: renunțarea totală și definitivă la trup.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.