in Publicitate

Vine Bloggers Lan Party 13!

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Bloggers-Lan-Party-Orange-Express2Am fost în toamnă la Bloggers Lan Party 12 și a fost foarte simpatic. Cred că am mai povestit pe Facebook. Nu începuse încă jocul în sine și toată lumea trecea de la un joc la altul, m-am pus și eu la unul pe care îl recunoșteam cât de cât: ultimul “Call of Duty”. Încercând să supraviețuiesc în joc într-un meci direct cu inteligența artificială mai mult de 10 secunde, la un moment dat am simțit că am un spectator. Mă uit peste umăr: era un adolescent, care zice: “Uaaaa, ce tare! Jucați cu săgețile! Așa mă jucam și eu când eram mic” :))) .

Ediția cu numărul 13 va avea loc pe 4 martie, la Impact Hub (Strada Halelor nr. 5), începând cu ora 10:00. Ce jocuri vor fi? Guitar Hero, în care chiar ai o chitară în brațe și trebuie să te ții după partitură. E foarte antrenant și începi să-ți dai seama că nu e chiar ușor să ai o trupă de rock. Pentru locul I, trebuie să faceți pasul de rață al lui Angus Young în timpul unui solo :) . Apoi, va fi jocul suprem de baschet: NBA2K17. Când îl jucam pe bunicul lui, NBA de prin 1999, Michael Jordan revenise în NBA. De-abia aștept reîntâlnirea.

Dar vedeta zilei va fi un boardgame. De ce îmi plac boardgame-urile? Pentru că nu solicită în primul rând agilitatea, reflexele ori capacitatea de coordonare, ci inteligența și intuiția. Cei de la Orange au făcut un astfel de joc, Orange Express, pentru a arăta zonele în care au extins rețeaua 4G în 2016. Aștept să ne măsurăm forțele (mințile) jucându-l.

Ce trebuie să faci, dacă vrei să participi? Dacă ai un blog, completezi formularul de aici. Dacă nu, intri aici și te înscrii. Apoi, pe 2 martie, se va trage la sorți, iar câștigătorul va veni la BLP13.

Așadar, vă aștept!

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.