in Oameni plecați de-acasă

Vești din Grădina Domnului (5-11 nov 2017)

Sursă foto: The Sun

1. În Germania, un tip a ajuns din sala de forță direct la spital, după ce a încercat să facă amor cu un disc de ganteră de 2,5 kilograme. Medicii au chemat pompierii, care, cu ajutorul unui polizor și a unui fierăstrău, i-au eliberat omului bărbăția. 

2. Un alt neamț le-a strigat polițiștilor care voiau să-l aresteze pentru comportament agresiv că are un șarpe în pantaloni. Nu era o metaforă cu tentă sexuală: chiar avea un pui de piton regal de 35 de centimetri în pantaloni.

3. O femeie din Florida a încercat să cumpere produse electronice în valoare de 1.800 de dolari cu 3,70 dolari, dezlipind etichetele unor obiecte aflate în lichidare și lipindu-le pe altele. Printre produsele pe care voia să le cumpere cu mai puțin de 4 dolari erau controllere de jocuri video și un computer.

4. O maimuță care se hrănește cu benzină a fost depistată în India. Dacă trăia în România, la cât a ajuns să coste benzina, murea de foame.

5. Un cetățean din Kansas City, acuzat de posesie de cocaină și a trei arme de foc s-a – scuzați! – bășit atât de vârtos în timpul anchetei, încât polițistul care-i lua interogatoriul a trebuit să-l încheie și să părăsească biroul.

6. Un adolescent din Pakistan poate să-și învârtă capul cu 180 de grade și umerii cu 360 de grade. Nu s-a născut așa și se antrenează continuu, sperând să joace în filmele horror de la Hollywood.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Părerea mea este rebegită de amplltudinea înghețată a șocului:

    – Karma nu acceptă umbrele mov deasupra oamenilor serioși și nici biciclete galbene sub ei! :P