in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (09-16.12.2017)

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1. Există o modă hibernală chiar mai urâtă decât bărbile hipsterilor împodobite cu globulețe sau decât puloverele cu modele adaptate perioadei: sprâncenele de Crăciun.

2. Cel mai lung tăițel din lume are peste 3 kilometri.

3. Un japonez pictează cu aspiratorul în praful de pe covor. Folosește un singur aspirator și un singur covor, doar praful se schimbă. E incredibil.

4. Un bloc de gheață de mărimea unui motor de mașină a căzut din cer, prin acoperiș, în patul unor bătrâni din San Bernardino.

5. Un tip a vrut să facă o farsă și și-a băgat capul într-un cuptor cu microunde, apoi și l-a cimentat. Era să crape. L-au eliberat pompierii.

6. Pentru că un alergător a făcut în mod repetat caca pe peluza unei case, proprietara acesteia nu numai că a alertat poliția, dar a și dat un anunț în ziarul local, în care-l avertizează pe infractor de consecințele actelor sale.

7. O vacă a „evadat” de două ori în aceeași zi din scena nașterii Domnului în care fusese distribuită și a plecat aiurea prin oraș.

8. Un onorabil domn a ajuns pe masa de operație după ce, beat fiind, s-a jucat cu o jucărie sexuală anală lungă de 77 centimetri, care era să-i iasă prin buric.

9. Un soț i-a făcut soției însărcinate un filmuleț în care joacă rolul unui „gravid”.

10. După 2025 ani, consiliul primăriei din Roma a revocat exilarea poetului Ovidiu în Tomis (în prezent, Constanța).

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. 7. O vacă a „evadat” de două ori …

    Nu stiu de ce mai forteaza animalul inapoi in biserica, s-ar putea sa fie una mai nervoasa si nu sta locului doar ca altii vor. Americanii forteaza mereu traditia de Craciun cu scena nativitatii.
    In Phoenix este o biserica unde defileaza, elefant, camila si girafa parca, animale inchiriate sa dea viata reala scenei antice, se vand bilete pentru spectacol, dar se poate si castiga la diferite concursuri inca din vara. Am auzit ca se sperie copiii mici, le vine rau si de la mirosul urat al manurii animalelor ca locul nu este foarte aerisit si nici animalelor nu le convine spatiul restrans.
    Lumea crede ca sint animale domesticate si n-au cum sa se intoarca spre lume cu nervi, nu exista nici o bara macar sa separe lumea de animalele uriase, eu nu m-as duce acolo aur sa imparta!!!