in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (01-08.12.2017)

1. Un hoț a dat o spargere pentru a răpi o femeie gonflabilă. (Da, ați citit bine). Modelul Dorothy (foto sus) costă însă vreo 4.500 de dolari. Secunda 40 din video.

2. O femeie care conducea în stare de ebrietate și cu un semn de circulație înfipt în mașină prin trapa superioară a fost trasă pe dreapta în New Jersey. Conform spuselor poliției, femeia habar n-avea de faptul că un stâlp îi traversa mașina.

3. În Noua Zeelandă, ceva ce pare a fi un trup neînsuflețit s-a dat puțin cu targa pe șosea.

4. Într-un restaurant din  South Carolina, un tip, după ce a așteptat inutil într-o noapte vreo zece minute să fie servit, a sărit tejgheaua și și-a preparat singur de mâncare. Cum angajatul însărcinat cu servirea dormea dus cu capul pe o masă, omul a mâncat, și-a făcut selfie-uri, ba chiar a și curățat grătarul. A doua zi, a revenit să plătească. Proprietarii restaurantului și-au cerut scuze, s-au declarat impresionați de talentul culinar al omului și i-au propus o slujbă.

5. O femeie ce mergea la tribunal pentru a fi judecată pentru posesie de marijuana a fost prinsă fumând același drog în mașina pe care o parcase pe locul rezervat șefului poliției.

6. Puteți face asta?

7. Un japonez face tablouri incredibile în programul pe care majoritatea îl folosim să facem tabele: Microsoft Excel.

8. O pisică are interzis într-o bibliotecă.

9. Un adolescent și-a construit un montagne-russe în curte.

10. Un avion care zbura între New York și Seattle a trebuit să aterizeze pentru că toaletele se stricaseră și pasagerii nu se mai puteau ține.

11. Un scufundător a dat pe fundul Mării Roșii peste statuia superbă a unui măgăruș.

12. Aproape 8.200 de oameni care nu se cunoșteau între ei au pus cel puțin câte 60 de dolari pentru a cumpăra și restaura un superb castel din Franța.

13. S-a bătut recordul la curcubeu: 9 ore.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Si eu as fi investit in castel daca stiam de project. Foarte unica actiune, de admirat curajul si devotamentul investorilor.