in Publicitate

Top 10 gafe de portari

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1. Mauro Goicoechea. Într-o partidă cu Cagliari din 2013, portarul lui AS Roma a reușit un slam-dunk de manual.

https://www.youtube.com/watch?v=GY46ooz4ILY

2. Bjarte Flem. De la secunda 14. În 1988, în meciul Tromso – Sogndal, a vrut să degajeze cu mâna, dar, în aceeași fracțiune de secundă, s-a răzgândit. A ieșit un autogol superb.

3. Hassan Bittar. Iată ce se întâmplă când vrei să oprești mingea crezând că porți pantofi cu toc. Sfârșitul sugerează înotul în stil crawl.

4. Oliver Baumann. Trei greșeli imense ale portarului care juca în 2013 la Freiburg, în meciul cu Hamburg. Desfid pe oricine să găsească un goalkeeper într-o zi mai proastă.

5. Sui Weijie. Ador figura sa relaxată din momentul de după gol. Este cel mai zen portar pe care l-am văzut vreodată.

6. Tomislav Piplica. La fel de hazliu ca Stan și Bran cărând pianul pe scări. Urmăriți în video ce face fetița lui Piplica în timpul interviului.

7. Shay Given. Un clasic al comediilor de pe gazon. Nu, nu era ofsaid.

8. Andrea Consigli. Al doilea portar roman din listă. Cu această execuție de mare atacant, Consigli ar fi păcălit orice portar.

Care este cel mai mare gafeur dintre portari?

View Results

Loading ... Loading ...
Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

13 Comments

 1. Stangaciu – Montpellier- Steaua – primul gol (scuze de calitate)https://www.youtube.com/watch?v=Klfnq-GLXc4

 2. @Marius
  Da, era emisiunea Telesport. Ca sonor era melodia ”The name of the game…Football”
  Si acum tresalt cand o aud.

 3. Foarte amuzante momente din fotbal, gafe se pot numi – desi nu-mi place acest cuvant deloc, nu stiu din ce cauza – insa numai cine n-a jucat fotbal in viata lui si mai ales n-a facut pe portarul, nu stie ce inseamna aceste momente spectaculare pe de o parte dar dureroase in alta.
  Daca se imagineza cu ce viteza zboara mingile cand lovesc portarul, dar asta nu este in capul suporterilor care urla ca fiarele in stadion si ar omori pentru echipa preferata. Nu stiu din ce material este fabricat costumul portarului dar in scoala cand la ora de sport aveam si fotbal so restul de ball-uri, eram intr-un maieu si sorti din ceva carpa neagra subtire si eram lovita cu minge nu din cauza ca nu stiam sa joc, dar altele din echipa voiau sa scape de minge si dadeau in ea sa se preocupa altii de minge si ele urlau doar ca da tare si nu fi proasta sa nu-l aperi etc.
  Fiecare dintre situatiile vazute se intampla natural in realitate pentru ca migea are viteza foarte mare, niste tineri dopati cu de toate dau cu putere sa devina super stari, poate doar portarul e natural, ca ma uit si eu la meciuri si vad actiunile pe teren. La fel si citesc cati mor pe teren de inima, parca s-ar angaja doar din sanatorii de recuperare, nu dintre tineri sanatosi!!!
  Stiu daca nu actioneaza cum vor cei care pariaza pe ei, devin egale cu pamantul si aici se pierde jocul fotbal sau alte sporturi ca a devenit un motiv de pariat sau de investit zriliarde in baieti din zone rurale sau amariti din orase si aici imi aduc aminte de filmul : Si cai se impusca, nu-i asa?” a fost despre un concurs de dans … “They Shoot Horses, Don’t They” (1969).

 4. @Gascoigne

  Cred ca ai dreptate. Era folosita la ” Fotbal minut cu minut”, daca memoria nu ma insala. Ai dreptate, doar gandindu-ma la muzica si ma duc inapoi 30 de ani, la vremurile cand nu aveam toate meciurile la TV etapa de etapa, cand “ochii” nostri fotbalistici erau Domozina, Mateescu, Soare, Secosanu, Ghitulescu, Dan Voicila si altii.