in Publicitate

Cele mai simpatice manifestări de bucurie din fotbal

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1. Pierre-Emerick Aubameyang, super-eroul lui Dortmund, este un caz special.

2. În 2013, pe când juca la Atletico Mineiro, Ronaldinho a oferit o variațiune a mișcărilor de samba cu care își celebra, de obicei reușitele: dansul piticului.

3. Acum doi ani, după ce a înscris în derby-ul Cetății Eterne AS Roma – Lazio, Francesco Totti și-a făcut un selfie cu fanii de la peluză.

4. Probabil că Michail Antonio (West Ham) va rămâne în istoria fotbalului doar prin modul hazliu în care a sărbătorit reușita din meciul de anul trecut cu Tottenham, ca un Angus Young cu șort și crampoane.

https://www.youtube.com/watch?v=XpboEPELYn8

5. După ce a dat un gol în meciul amical împotriva Spaniei, la finele anul trecut, Jamie Vardy, alături de colegii lui din linia de atac, a încremenit timp de câteva secunde, într-un Mannequin Challenge.

https://www.youtube.com/watch?v=OikBrKcU9d8

6. Portarul selecționatei RD Congo, Robert Kidiaba, are un mod unic de a sărbători golurile echipei sale: țopăitul pe fund.

7. Un italian care a marcat într-o ligă inferioară a dus manifestările de bucuri pe cele mai înalte culmi, cel mai departe, acolo unde doar Sorin Cârțu mai visează să ajungă.

Ce alte ritualuri simpatice după goluri mai știți?

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. N-am vazut nici una din aceste exagerari pe teren la meciurile urmarite pan-acum, sincer, nu-mi plac. Le gasesc fara bun gust si inutil de a exterioriza aiurea, scena care este pregatita si bine exersata. Mai bine ar lucra fiecare la alte figuri sau talente pe teren care vine in ajutor, cineva le sugereaza sa faca asa, nu cred ca toti vor sa execute miscari care deloc nu apartin de fotbal si ma intreb de ce este necesar. Nici la alte sporturi cand prea se felicita nu-mi place in timpul meciului, sa astepte sfarsitul jocului si rezultatul, pe urma sa se dea la high 5s si altele.
    Sportul pierde din valoare dupa parerea mea. Acelas gest observ si la niste programe de TV american ca-l forteaza sa danseze sau altele care par caraghios din partea persoanei, dar le elimina show-ul daca nu fac asta si deloc nu este artistic. Lumea este cam intr-o ureche cu tot feluri de nebuni in joburi importante si crede ca este gluma sau fericire cand cineva act ca un dement. Sper sa adreseze cineva la cultura planetara ca regizorii isi bat joc de sportivi, actori sau toti care apar pe ecrane.