in Publicitate

Inima fotbalului

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Exista, pe vremuri, o reclamă cu tricolorii jucând un meci de fotbal din care mingea fusese eliminată. Totul era la fel, cu excepția câtorva pixeli lipsă, care făceau însă ca nimic să nu mai aibă noimă.

La fel de lipsit de sens ar fi și fotbalul fără suporteri, ca un trup fără inimă. Pentru cine s-ar juca dacă nu pentru ei? Ce sens ar mai avea victoriile și trofeele dacă n-ar fi împărtășite? Cum ar fi stadioanele dacă ar fi mute? 

Imaginile care vin din Franța nu ne arată doar huligani azvârlind cu scaune și mese ori fugărindu-se unii cu alții. Au existat scene frumoase la Euro 2016. I-am văzut pe suporterii români cântând imnul național înaintea partidei de deschidere, cu Franța. Am văzut fani deghizați în vikingi, în zâne, în toreadori, purtând cocoși pe capete, îmbrăcați ca niște gogoși.

Campionii de până acum sunt însă irlandezii. Nu au cea mai valoroasă echipă de fotbal de la Euro 2016, însă ei sunt cei mai simpatici și mai prietenoși fani. I-am văzut cântând cu suporterii suedezi o melodie a trupei ABBA, scandând împreună cu fanii croați, transformând un cetățean francez ieșit la balcon în vedetă media, “răpind” un reporter al televiziunii maghiare și țopăind cu el pe umeri în timpul transmisiei, schimbând o roată de automobil. Uneori exagerează, dar nici măcar atunci n-o fac cu răutate. Oamenii au venit să se distreze și asta fac.

Până la urmă, despre asta e fotbalul.

#OrangeSponsorsYou #OrangeRomania

 

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.