in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (23.02 – 02.03.2018)

1. Măicuțele din orașul polonez Minsk Mazowiecki boxează spre a strânge bani pentru renovarea unui orfelinat.

2. Un tip și-a injectat penisul cu celule stem pentru a și-l lungi.

3. Un alt domn a vrut să-și pună un inel pe penis (nu se știe dacă îl cerea de logodnică sau de soție). Când inelul a rămas blocat, a încercat să-l scoată cu ajutorul unei foarfeci. N-a ieșit bine.

4. În China, un băiat care a făcut pipi într-un lift a rămas blocat câteva ore înăuntru după ce a produs un scurtcircuit.

5. O femeie, captivă în mașina poliției, a găsit o ascunzătoare perfectă pentru drogurile pe care le avea asupra ei. În propriul caca, pe care l-a depus rapid pe podea.

6. Pantalonii lăsați, cu vedere la chiloți, ar putea fi interziși prin lege în South Carolina.

7. Știrea asta îți va rupe inima. Într-o gară din Mumbai, o cățea vine seară de seară la un peron, căutându-și stăpânul.

8. În Canada se caută un „coordonator de capre”. Practic, omul va fi responsabil peste 170 de capre ce trebuie să curețe de buruieni un parc din Edmonton.

9. Dacă auziți că motorul face zgomote ciudate, atenție! E posibil să fie de la o cobră regală. I s-a întâmplat unui thailandez.

10. Un elefant trăiește de 46 de ani într-o turmă de bivoli.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Se pare ca asiaticii sint cei mai zglobii, cel putin din punct de vedere al folosirii neadecvate a organelor genitale…