in Oameni plecați de-acasă, Sfatul bătrânilor

Săptămâna nebunilor. Vânăta-supozitor, femeia dusă cu mașinuța și înfundătorul de toalete

1. Un chinez de 50 de ani a încercat să se vindece de constipație introducându-și în anus o vânătă lungă de 30 de centimetri. După două zile de dureri, grețuri și vărsături, a ajuns la spital. Vânăta călătorise atât de departe, încât deja îi presa un plămân.

2. În China, o femeie a luat-o pe autostradă într-o mașinuță de bâlci.

3. O’Neal Mahmoud, un copil de 3 ani și jumătate din Israel, a început să vorbească fluent în engleză, deși nu a învățat niciodată această limbă și deși nimeni în jurul lui n-o vorbește.

4. Din seria noastră de șoferi plecați definitiv de-acasă, iată cum se transportă o mașină pe un triciclu.

5. Într-un mall din China a fost creată o pistă specială pentru cei care merg cu ochii în telefoanele mobile.

6. Un bărbat în vârstă de 51 a plecat înot din Japonia spre Statele Unite. El își propune să traverseze Pacificul într-o perioadă cuprinsă între 6 și 9 luni, înotând opt ore pe zi.

7. A fost prins „înfundătorul în serie de toalete”. El a blocat aceeași toaletă pentru femei de cel puțin 30 de ori în ultimii doi ani.

8. Nimeni nu știe de ce acest câine s-a uitat cel puțin trei zile fix la un perete.

9. În Flint, Michigan, niște tipi au păcălit timp de trei ani o grămadă de lume, printre care și polițiști, dându-se drept polițiști.

10. O langustă a scăpat dintr-un vas de apă clocotită retezându-și un membru. Cel care intenționa să o gătească a fost impresionat de dorința ei de viață și a mutat-o în acvariu.

11. Un producător de bere și unul de înghețată au creat împreună o prăjitură. „Iată copilăria și maturitatea noastră laolaltă” e scris într-un comunicat.

12. Un indicator de tablă care a fost luat acum șase ani de Uraganul Sandy din New Jersey a fost găsit zilele trecute pe o plajă din Franța.

13. În timp ce dansa în figuri, un agent FBI a împușcat din greșeală un om.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Nr. 4 pare fake…rotile par taiate in partea de jos. A scris si cineva la comentarii pe youtube o parere:

  „good probably fake video. The perfectly flat on the bottom tires indicate the car was parked and photoshopped in”

 2. @Ovi:

  Nu cred. Așa arată o mașină care a stat ceva timp pe pană. La sfarsitul clipului, o ocoleste putin prin stanga. Nu cred ca e fake.

 3. #1. Chinezul s-a jurat ca n-a recurs la vânata decât pt ca era constipat, si a respins acuzatia medicilor sceptici ca fusese o tentativa de „fisting:” fara partener.
  #7. Daca traiesti in Sheboygan, WI (pop. 50,000, ierni de 6 luni si oportunitati de cariera la stocat marfa in rafturi la supermarket), fara perspective de evadare, viata te duce inevitabil la momentul in care sa infunzi closete pe furis pare nu numai o idee geniala ci chiar un act de generozitate civica: le dai co-sheboyganilor tai un subiect palpitant de speculatii cu un frison de mister. Asta pana vine un Clouseau local si strica totul.
  #8. Voci care se aud in fundal insista: „Vede el ceva!” Pacat ca nu vorbeste! Ar fi fost declarat profet. Eu presupun insa ca episodul e rezultatul unui pariu pe care câinele l-a facut cu alta cotarla: „Pui pariu cu mine ca îi innebunesc pe bipezi nefacând altceva decât zgâindu-ma fix la un perete?” Ceeace vad si mai clar insa e o oportunitate de marketing pierduta. Pune un câine sa faca asta cateva zile la rând in fata unei reclame intr-un loc cu trafic si vezi vânzarile productului repectiv explodând.