in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (09-16.02.2018)

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

1. Un bătrân de 77 de ani care de două decenii dirija circulația în fața unei școli din Hull și-a dat demisia după ce i s-a adus la cunoștință că bătutul palmei cu copiii pe care-i ajuta să traverseze poate fi interpretat drept „ademenire a minorilor”.

2. Un bărbat a aflat că soția lui e însărcinată dintr-un anunț făcut de pilotul avionului în care se aflau. “Se pare că un pasager de-al nostru, doamna X, a introdus ilegal un alt pasager la bord” a început acesta anunțul.

3. O femeie care n-a părăsit niciodată Statele Unite s-a trezit vorbind cu accent englezesc. Asta i s-a mai întâmplat de două ori în viață, dar atunci accentele fuseseră irlandez, respectiv australian.

https://www.youtube.com/watch?v=F3ykdDgzn4c

4. Un tip a încercat să intre în Portugalia cu două fese false, în care avea 10 kilograme de cocaină.

5. Doi tineri din Colorado și-au vândut tot ce aveau și au cumpărat o barcă pentru a face înconjurul lumii. Barca s-a scufundat după două zile.

6. Un profesor a „picat” o studentă, care își alesese Australia drept țara despre care să scrie un studiu. Profesorul a motivat că „Australia nu e o țară, ci un continent”.

7. Asta sună a găina care a născut pui vii, dar îmi fac datoria să v-o semnalez: rectul unui chinez a căzut, după ce respectivul a stat jumătate de oră pe WC.

8. Cei mai proști hoți din lume sunt doi chinezi.

https://www.youtube.com/watch?v=SQ-CNI-h4c8

9. În India, un tip care sforăia puternic a fost obligat de ceilalți călători din tren să rămână treaz de-a lungul unei călătorii de 6 ore.

10. Un schior care participă la Olimpiada de iarnă de la PyeongChang a demonstrat o metodă alternativă de a urca pe o scară rulantă.

https://www.youtube.com/watch?v=HvR0HQ0ebYQ

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. 10. La Olimpiada de Iarna m-am uitat la un tanar Japonez care a patinat ca un extra-terestru pentru Medalia de Aur, l-a si dat pe toti la o parte. Teribilisti ca asta nu ma preocupa la nici un sport. Absorb frumusetea performantelor atletilor tineri care se joaca pe acolo la probele respective si ajung primii pe lista.

  1. Pacat ca deja orice privire este considerat altceva in State, si pe voluntarul il elimina din activitatea pe care-l facea cu placere zilnic, pentru o idee falsa. Uresc si cand medicamentele se pun in sticle foarte asigurate ca nu vor putea deschide copiii, dar nici eu!!! Ultima oara l-am pus sub roata masinii mele de 302 CP ca n-am putere asa de mare in mana sa-l strang, sa-l apas in jos si intre timp sa-l invart!!! Degeaba le-am explicat ca nu vin aici copiii mici, ai mei sint adulti.

 2. @Olga Kahn:
  Hull is in Yorkshire, England, not in the States. The hysteria is everywhere.

  Recipientele de medicamente care se vând drept “child proof” sunt de fapt “adult proof” — copii de 5 ani le deschod mai repede decat mine. In schimb corporatiile care le vând dorm linistite ca asta le apara de procese acuzandu-le de “insuficienta aparare a cumparatorului” contra accidentelor, parintii nemaifiind responsabili sa nu le puna la indemana copiilor.
  Pe asta o tii minte?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Liebeck_v._McDonald%27s_Restaurants

  De atunci cafeaua servita de McDonald si Burger King trebuie sa fie la temperatura la care daca ti-o versi pe tine nu te jeneaza……

 3. Si in State la intersectiile scolilor tot voluntari batrini lucreaza, veterani de multe ori ca ei sint “angajati” inainte de alte persoane. In San Diego a fost arestat un barbat foarte urat, acuzat cu pedofilie ca locuia aproape de scoala, inainte de 1990. Nu numai hysteria e peste tot, cam din State porneste totul. Ce conteaza ce tin eu minte??? atentie la atitudine ca n-am fost camarazi si nu-s pocaita, n-am treaba cu fast food localuri, am alte gusturi.