in Oameni plecați de-acasă

Oameni plecați de acasă (18-25 nov 2017)

1. Dacă azi nu aveți un program prea încărcat, urmăriți-l pe acest tip lansându-se cu o rachetă confecționată artizanal și propulsată de forța aburilor. Omul nu crede în știință și plănuiește să ajungă la o altitudine de 16 kilometri, suficientă, crede el, pentru a demonstra că Pământul e plat. (Update: din păcate, n-a fost lăsat).

2. Un rus beat s-a luptat timp de trei ore cu o ușă până când a găsit soluția salvatoare. La un moment dat, la 01:00, intră și iese un șoarece, parcă pentru a-i face în ciudă :)

3. Un tip a furat un kebab. Nu o porție, ci întreaga instalație.

4. Un indian și-a îndesat 459 paie în gură și a intrat în Guinness Book.

5. Un copil nesupravegheat a produs pagube de 1.300 de dolari într-un magazin Sephora.

6. Un pilot militar a schițat pe cer o mică planșă biologică. “Este inacceptabil și are zero valoare de antrenament” scrie în comunicatul bazei de care aparține vinovatul. Oare? Pare destul de greu (foto stânga).

7. Credeți că Roger Milla era bătrân când încă juca fotbal? Potrivit unui fost antrenor, sudanezul Manute Bol – cel care împarte cu Ghiță Mureșan recordul de cel mai înalt baschetbalist care a evoluat în baschetul american (2,31 metri) – ar fi putut avea 50 de ani când evolua în NBA. Lui Bol nu i s-a știut niciodată vârsta.

8. După ce a completat la mișto formularul pentru permisul de conducere, o adolescentă l-a primit având “Acasă la tata” la rubrica rezervată adresei.

9. Un fost siloz nuclear este de închiriat pe Airbnb. 122 euro pe noapte.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. #6 Sint plecati de acasa si la cei care s-au simtit ofensati de la imaginea din fum pe cer, care se risipeste repede. Am crezut ca este o plarie de cowboy de un desenator de moda. Cei care au facut au fost pedepsiti iar criminalii sint liberi, ataca prin magazine, in banci, fura masini, etc.
    Unu in Phoenix a furat o masina cu copil mic si maica sa pe scaunul din spate din parcarea unui magazin unde cel mai scump lucru costa 1 dolar, ca sa scape de sub urmarire si a intrat in curtea unei case dupa ce a spart zidul si era aproape sa cada in piscina. Politia era in urma lui dar a reusit sa fuga totusi si de acolo, ca politia se ocupa cu femeia si copilul.

  2. Mai e un altu’ la care-s dusi de acasa ,,, John McCain. Pe o poza apare cu o cizma de protectie pe piciorul sang pe motiv ca ar fi avut ceva cu tendonul lui Achile, iar pe o alta poza e pe piciorul drept. La pacientii de cancer cu tumoare inoperabila parca pe creier, se trece cu vederea si asta.