in Sfatul bătrânilor

Care a fost cel mai stupid lucru pe care l-ați făcut vreodată?

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Dacă mi-ați pune vreodată această întrebare, aș răspunde fără ezitare: „Am stat peste cinci ore la coadă să văd trei cărămizi galbene”.

Și nu, nu se întâmpla pe vremea lui Ceaușescu, când exista vorba asta: „Dacă vezi o coadă, întâi așază-te, apoi întreabă ce se dă. Oricum, ce se dă îți trebuie ”. A fost în 2015, la Noaptea Muzeelor. Eram cu niște prieteni, un grup de vreo 7-8. Unde să mergem, unde să mergem? Unul zice: “La MNAC”, altul: “La Muzeul de Istorie”. Până la urmă, nu știu cum, se hotărăște să mergem la Banca Națională, că „se expune tezaurul României”. 

Zis și făcut. Am ajuns în Centrul Vechi pe la 18:00. Acolo, deja era o coadă groasă de vreo două sute de metri, pe lângă gardul Băncii Naționale, dar oamenii au început să se miște pe la 19:00, când s-a deschis expoziția. Am petrecut mai bine de cinci ore la coada aia, cu înghesuială și certuri între participanți, pentru a privi, timp de vreo zece secunde, trei cărămizi galbene. Nu știu nici până azi de ce am stat: poate pentru că și ceilalți au stat și nu voiam să pierdem rândul la ceva ce părea extrem de interesant, pentru că alți peste 2.000 de oameni voiau să-l vadă. Probabil că toți ceilalți au gândit la fel, căci n-am văzut pe nimeni părăsind  coada :)

Oricum, sper din inimă că nu ăla e „tezaurul României”.

Acum e rândul vostru. Care a fost cel mai stupid și inutil lucru pe care l-ați făcut?

Sursa foto: merg.in/bucuresti

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. In Dubai am vazut din caramizi de aur o piramida de vreo 2 metri inaltime in aer liber, in 1996 primavara, reclamau un magazin de bujuterii. Cine cumpara de o anumita valoare, primea un numar si participa la trageri de cate ori indica computerul, dar la tragerea mare la sort castigatroul primea o caramida de aur!!! N-am vazut evenimentul, dar a fost interesant de vazut atita valoare pe trotoar fara paza armata sau cineva pe acolo. Nu era coada la cumparat desi aveau modele italiene frumoase. Am cheltuit ceva dar nu ajungea pentru marea tragere, abia am purtat inelul si bratara masiva, aici la vara se incinge metalul in gat si in masina cu A/C peste geam, mi-a facut o rana soarele pe gat in Februarie. Nu port nici ceas sau verigheta, agrafe nici din plastic sau margele, curele, sau catarame nici pe sandale, practic aurul are doar valoare de tezaur si “doarme” in banca. Aici nu te judeca dupa cat aur porti! Stau in rand doar in magazine la plata cumparaturilor. La cinema am vazut cozi interminabile si in ziua de Thanksgiving, sau chiar si mai inainte se formeaza coada din cei care dorm in fata magazinelor sa prinda ieftinitati. La Disney Land am stat cu copiii la intrare si in alte parcuri cu teme in California dar nu eram fericita nici 1 minut cat am stat acolo si nici copiii ca mai mult la cozi am stat in soare. Uresc aceste atractii de chinuit copiii, la toalete a fost la fel o coada imensa ca si la McDonald sau oricare local rapid erau foarte lent in servicii.

  Despre topic nu-mi vine nimic in gand pe moment, o sa intreb copiii poate ei tine minte.

  Poate cand am negociat $100,000.00 pe un Credit Card, fara dobanda pentru 3 ani dar am dat inapoi in mai putin de 24 de ore si n-am avut nimic de plata, asta cu ani in urma cand era lume si viata foarte buna in America. Era un pariu practic, m-a provocat reprezentativul bancii.

 2. Proiect de integrare.
  Mi se repartizase o femeie vietnameza care locuia de peste 20 de ani aici.
  Inca nu stapanea limba. Datoria mea era sa ma intalnesc cu ea de 2x pe saptamana cate 2 ore.
  – sa o ajut sa invete limba – vorbit/scris/citit.
  O luasem la plimbare pe camp. Ideea era sa conversam.
  Femeia isi mai invita o compatrioata cu ea.
  Rezultatul: ele converseaza in vietnameza.
  Incercarile mele au ramas de fiecare data fara succes.
  Inainte de a renunta le-am rugat sa ma invete sa salut si sa numar pana la zece in vietnameza.
  Intre timp am uitat.
  M-am retras si din proiect.

 3. Asta nu e nimic. Eu m-am asezat la coada la Posta, si dupa jumatate de ora de asteptat, cand in sfarsit am ajuns la ghiseu, imi zice doamna de acolo: “A, pai nu de aici va ridicati coletele, mergeti la ghiseul din spate…” Acolo, alta coada…

 4. De 5 ori am fost in londra sa-i vad pe liverpool . Au pierdut 5 . De 6 ori am plecat de la munca sa prind meciurile simonei .Le-a pierdut pe toate . Nu mai trebuie sa spun ca never again .

 5. @the_kop

  Unde lucrezi? O sa sun sa le spun sa nu-ti mai dea drumul cand joaca Simo.

  Eu, in nemernicia mea, sambata asta mi-am pus ceasul sa ma trezesc la meciul cu Osaka dar mi-a fost lene. Si Simonei i-a fost. As fi urlat la ea, s-ar fi trezit. Nu se mai intampla!

Webmentions

 • Cel mai stupid lucru pe care l-am făcut – #VomReveni March 21, 2018

  […] Bine, sunt multe, dar ăsta îmi vine cap că e făcut recent. Aproape recent. După o provocare lansată de Adrian Georgescu Jr. […]