in Săptămâna nebunilor

Săptămâna nebunilor. Cu calul în tren și-n avion, omul care a căzut într-o operă de artă și cum să-ți învii soacra

1. În orașul mexican Guadalajara a fost dezincriminat sexul în locuri publice. Măsura a fost luată pentru a încuraja poliția să se concentreze asupra luptei împotriva adevăraților infractori.

2. O femeie complet dezbrăcată a intrat într-o benzinărie să cumpere o sticlă de șampanie. Unde s-a întâmplat? Evident, în Rusia.

3. Tot într-o benzinărie, dar în Spania. Un nenic a chemat poliția când mașina sa a dispărut. De fapt, omul uitase să tragă frâna de mână a mașinii sale și aceasta o luase la vale.

4. În Mumbai, un hoț care a sustras un portofel, văzând că e filmat de o cameră de luat vederi, l-a înapoiat politicos.

5. O fetiță de trei ani are un IQ de 171, cu 11 puncte mai mare decât cel al lui Albert Einstein. Ea vorbește de la opt luni.

6. În Austria, un domn s-a urcat cu calul în tren.

7. În același timp, o companie aeriană permite accesul în avioane pasagerilor însoțiți de ponei.

8. Un englez s-a dat drept fantoma fostei soacre, trimițându-i ex-soției o scrisoare ca din partea decedatei, în care o sfătuia să se împace cu el.

9. O vulpe a întrerupt la modul cel mai simpatic o partidă de golf.

10. Cu ce mai pleacă oamenii după o despărțire? Cu WC-ul.

11. Halal supererou! În Ontario, Canada, Batman a fost tras pe dreapta de poliție.

12. Un hoț care a jefuit o biserică a lăsat un bilețel în care-și cerea scuze.

13. O femeie a organizat o farsă genială: și-a dat întâlnire pe Tinder cu mai mult de 100 de bărbați în același timp, în același loc.

14. Credeați că Elena Udrea e singurul politician care se preface a fi altcineva pentru a se lăuda singură în media? Primarul din Hoboken a uitat să se delogheze din contul oficial de Facebook când și-a mulțumit pentru eforturile depuse în slujba comunității.

15. Un italian aflat în vizită în Glasgow s-a îmbătat și s-a culcat în casa părinților lui, aflată în localitate. Numai că aceștia vânduseră casa în urmă cu doi ani și alții locuiau acolo.

16. Un om a căzut într-o operă de artă. Este vorba de o gaură aflată într-un muzeu din Portugalia, intitulată “Coborârea în Purgatoriu”.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.