in Săptămâna nebunilor

Săptămâna nebunilor. Omul-ciocan, zburătorul urban și peștii cu ochi falși

1. Un irakian s-a dus la un protest politic cu un banner reprezentând-o pe vedeta porno Mia Khalifa. “Mia e bună cu mine zi de zi. Ăștia ce-au făcut pentru mine?”.

2. Gest romantic. Un neo-zeelandez a încercat să fure o maimuță de la Zoo pentru a i-o face cadou iubitei sale.

3. Dacă vi pare că ați avut o zi proastă, priviți acest filmuleț cu proaspătul recordman mondial la spart nuci cu fruntea.

4. O femeie a aprins niște batoane de dinamită crezând că sunt lumânări.

5. Doi studenți au pus un poster fals într-un restaurant McDonald’s și acela a „rezistat” acolo aproape două luni.

6. Există un apartament în Saint Louis în care baia și bucătăria sunt la un loc. Chiria lunară e de 525$ pe lună.

7. Unii și-au privatizat strada și le cer câte 5$ tuturor șoferilor care trec pe-acolo.

8. Știi că peștele e proaspăt dacă are ochii mari și lucioși. Într-un magazin din Kuwait s-a găsit soluția tinereții veșnice pentru peștii morți: li se lipesc ochi bulbucați.

9. Poliția și Forțele Aviatice din Sussex se străduiesc să prindă un parapantist care de peste doi ani plutește pe deasupra oamenilor ce se plimbă pe malul mării și le strigă măscări.

10. Bucureșteni, luați aminte! În șase ani, filipinezul acesta a construit în curte o mașină zburătoare care funcționează, pentru că-l deranja aglomerația rutieră.

11. Respectabila autoare a romanului “Cum să-ți omori soțul” a fost arestată pentru ce credeți? Pentru că și-a omorât soțul.

12. Un polițist indian dirijează circulația dansând.

13. În 2017, peste 2.300 de americani au suferit accidente care au legătură cu pizza (tăieturi, arsuri, căzături în timpul preparării sau al ridicării).

14. Femeia care a aflat codul de deschidere al unei toalete de la Starbucks fără să fi consumat nimic acolo a fost recrutată pe loc de MI5, serviciul secret britanic.

15. Unicul urs panda brun din lume n-a reușit, deocamdată, să facă ce trebuia pentru a-și perpetua specia. Bine, e posibil să fi contat și faptul că i-au propus o parteneră care are dublul vârstei lui.

16. A apărut ziarul The Uranus Examiner. Nu este un jurnal al proctologilor.

17. Un tip a simulat că are Sindromul Down pentru a fi îmbăiat și a i se schimba scutecele.

18. Un român și-a făcut propria trecere de pietoni.

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Calambururile/orice jocuri de cuvinte sunt imposibil de exportat. “Uranus” nu suna in româneste ca in engleza (“your anus”), eufemismul “fudge,” ca referinta la materia fecala, pomenit in articol nu are corespondent in argoul român, si nici numele “Hardman” cu aluzie la erectie nu stârneste chicoteli dincolo de granita lingvistica anglo-saxona. (Vezi proverbul “A good man is hard to find” inversat in gluma populara “A hard man is good to find.”)
    Umorul de latrina (bathroom humor) e o garantie de success in comedia Americana.
    Având in vedere ca “asshole” e de departe cea mai comuna insulta in engleza Americana e de mirare ca locuitorii din Uranus n-au schimbat numele localitatii lor. Poate si-au zis ca daca nu faima, merge si notorietate.
    Notorietate este ce si-a dorit si indianul dispus sa sparga nuci cu fruntea, dar e un record efemer, pâna apare unul care va bate cuie cu fruntea sau cu tâmplele si va fi declarat castigator postum.