in Sfatul bătrânilor

Hai să facem Ziua Copilului de 1 Martie!

 

Iarna aceasta, soția mea și cu mine ne-am recăpătat un bun obicei: acela de a picta obiecte. Până acum pictam mese, scaune, boxe, calorifere, uși, dar am făcut și lampadare din piese de mașini de spălat și sfoară, rafturi suspendate,… etc. Mai nou, am luat niște lut și ne-am pus pe făcut obiecte. E ceva foarte liniștitor: te mai uiți la Olimpiadă, mai faci un fluturaș, mai pictezi o căsuță …

Tot modelând și pictând, la un moment dat am realizat că s-au strâns destul de multe, așa că ne-am gândit să facem, împreună cu voi, o faptă bună. Am mai scris pe Facebook despre Eli, fetița care are nevoie de un transplant de intestin. Operația costă 400.000 USD, iar până acum, s-au strâns 66.519 euro și 2.790 USD. 

Noi vă încurajăm să donați bani pentru operația lui Eli, oferind 30 de mărțișoare făcute manual, pe câteva le vedeți în prima fotografie. Am folosit lut de modelaj, vopsele pentru ceramică, glazură rezistentă la apă. Am pus bucurie în ele și de-asta par așa de vesele, sentiment care se va transmite și doamnelor sau domnișoarelor ce le vor purta. Cine dorește unul sau mai multe poate dona 20 de RON de mărțișor într-unul din conturile deschise pentru operația lui Eli. Apoi, stabilim o întâlnire în București, la o stație de metrou, unde cumpărătorul va veni cu dovada plății, iar eu cu mărțișorul (sau cu mărțișoarele).

Trimiteți mesaj privat dacă sunteți interesați, pe mail sau pe Facebook! E bine să întrebați întâi dacă mai sunt mărțișoare, apoi să donați, căci la un moment dat ele se vor termina. Din păcate, trebuie să ne limităm, deocamdată, la bucureșteni (sau, dacă nu sunteți din Capitală, e nevoie de o persoană de contact din București, căci livrez personal mărțișoarele).

Conturile pentru operația lui Eli au fost deschise la Banca Transilvania pe numele BUNEA ELENA.

RO09BTRLEURCRT0431599901 EUR

RO59BTRLRONCRT0431599901 RON

RO13BTRLUSDCRT0431599901 USD

Pentru donatorii din străinătate: e nevoie să precizați și codul SWIFT / BIC, respectiv BTRLRO22.

Donații se pot face și prin PayPal: totipentrueli@gmail.com

http://paypal.me/ElenaBunea

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.