in Sfatul bătrânilor

Reîncepe Breaking Bad?

pollos3

Ca din senin, acum două zile, pe YouTube a apărut o reclamă la “Los Pollos Hermanos”.

Dacă nu vă amintiți, era restaurantul la adăpostul căruia Gus Fring, unul dintre cei mai buni “negativi” dintotdeauna, care în aparență era un om blajin și liniștit, masca fabricarea drogurilor în “Breaking Bad”.

Anunță asta o nouă serie “Breaking Bad”? Sau Gus Fring va apărea în sezonul 3 din “Better Call Saul” – un prequel al lui BB -, despre care am scris aici că va fi difuzat începând din aprilie 2017?

Voi ce credeți?

View Results

Loading ... Loading ...

UPDATE: După cum indica și majoritatea covârșitoare a voturilor voastre, Mircea Geoană a câștigat alegerile videoclipul este un teaser pentru noua serie “Better Call Saul”, în care se va dezvălui cum a deschis Gus Fring restaurantul.

Ceq0F1FWEAAk19nDupă cum fanii celor două seriale au observat, apariția lui Gus Fring a fost anunțată încă din sezonul trecut, într-un mod foarte subtil. Primele litere din titlurile episoadelor din sezonul 2 alcătuiesc cuvintele “Fring’s Back”.

Creatorul celor două serii, Vince Gilligan, este recunoscut pentru minuția cu care-și concepe personajele și întâmplările. Îi place să lase e fundal multe “Easter eggs”, surprize pentru fanii cei mai ardenți, foarte greu de observat la prima vedere. De pildă, în ”Breaking Bad”, vedem, într-un episod, la o simplă trecere de cameră de o secundă peste un perete, diploma de avocat al lui Saul luată prin corespondență la o universitate din Hawaii. Cinci ani mai târziu, într-un episod din “Better Call Saul”, ni se spune și cum a luat el acea diplomă.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. “După cum indica și majoritatea covârșitoare a voturilor voastre,Mircea Geoană a câștigat alegerile ”
    E de actualitate.,si nu desprins din context.