in Sfatul bătrânilor

Cei mai urâți brazi de Crăciun

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Bradul de Crăciun de anul trecut din Montreal (stânga) și cel de anul acesta

1. Montreal. Anul trecut, primăria a vrut să aibă cel mai mare brad de Crăciun din lume, dar s-a trezit cu unul care, în ciuda înălțimii de 26 de metri, era “urât, pirpiriu și înclinat”. Bradul respectiv a generat foarte multe glume pe Internet și, imediat după Crăciunul trecut, a fost căzut victimă drujbelor.

Frumos este că montrealezii au repetat anul acesta isprava, dar în mod voit, desemnând ca brad tutelar unul îndoit la vârf. “E un fel de salut pentru bradul de anul trecut. Ar putea deveni o tradiție locală: în loc să punem un brad magnific și perfect, să fie unul autentic, strâmb, puțin bizar, a cărui personalitate să devină o marcă a Montrealului”, a declarat cel care se ocupă de chestiunea bradului public de Crăciun.

Bradul are chiar și cont de Twitter: @UglyTreeMTL.

2. Roma. Anul trecut, primăria din Roma a instalat în Piazza Venezia un molid înalt de 20 de metri, care a fost denumit “Cel mai trist copac din lume” sau “Arborele austerității”. În 2017 a venit rândul molidului poreclit ”Spelacchio”, adică “Prăpăditul”. A costat aproape 50.000 euro și autoritățile au confirmat că arborele este deja mort. Contul său de Twitter, @spelacchio, are deja 5.355 urmăritori.

“Spelacchio”

3. Chișinău și Kiev. Bradul de anul acesta din centrul Chișinăului, adus tocmai din Carpații ucraineni, trebuia să fie falnic și umbros. Din păcate însă, cei care l-au transportat au fost nevoiți să taie cam multe crengi, pentru a încăpea în vagon. A fost înlocuit în câteva ore. “Vărul” lui din Kiev a ajuns într-o stare la fel de proastă în capitala Ucrainei, fiind rărit pentru că se încâlcea la transport în liniile de înaltă tensiune.

Brazii din Kiev (stânga) și Chișinău

4. Kopeisk. Bradul de aici de anul trecut a fost campionul mondial al sărăciei. Până la urmă, autoritățile locale au defrișat cele câteva crengi pricăjite de jos, au tăiat un segment din tulpină și au făcut un brad mai mic.

IAR DINTRE “BRAZII INDOOR”, ACEȘTIA SUNT CÂȘTIGĂTORII:

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Craciun fericit Adrian Georgescu !
    Craciun fericit tuturor cititorilor tai !
    In unele locuri e greu pina si sa scapi de un brad. Cea mai buna metoda e sa-l donezi Primariei.
    Pot spune ca bradul meu scump a fost impodobit in unul din cele mai frumoase orase.
    Am vazut ca te place si Radu Paraschivescu, te-a citat intr-o “paraschivania saptaminii”. Cred ca ai ce-i lipseste, ca prea se da serios, ati scrie impreuna o carte foarte buna.