in Oameni plecați de-acasă

Săptămâna nebunilor (04-12.05.2018)

1. Doi cetățeni ce purtau costume de cosmonauți făcute în casă și care pretindeau că au un deal cu NASA și că pot genera electricitate din fulgere au escrocat cel puțin 30 de oameni în Delhi. Unuia i-au luat 180.000 euro.

2. În Kansas, în ciuda apelurilor repetate ale celor din jur, un domn foarte beat a încercat să facă amor cu o țeavă de eșapament.

3. În Belgia, un șofer care conducea un Opel Astra a fost înregistrat de radar cu 696 kilometri pe oră. Respectivul model poate atinge această viteză doar în cădere liberă. Nici măcar o mașină de Formula 1 nu trece de 360 kilometri pe oră.

4. Angajații unei grădini zoologice au mers cu ursul la bâlci să-i ia înghețată.

5. Un pasager al unei curse aeriene aglomerate a deschis trapa de siguranță a aeronavei să intre puțin aer.

6. Un tip a fost arestat după ce a găsit un card de credit și l-a folosit pentru a zbura spre Florida, în dorința de-a fuma un joint cu președintele Trump.

7. Așa spală o doamnă ferestrele pe exterior la etajul al patrulea, în Santander.

8. Un muzeu din Paris primește în zilele de sâmbătă vizitatori nudiști.

9. O femeie a vrut să-și încălzească urina într-un restaurant într-un cuptor cu microunde. Acesta a explodat.

10. Trei oameni au fost mușcați și au primit îngrijiri medicale după ce o mamă a adus acasă niște „pisoi” ce s-au dovedit a fi pui de pisică sălbatică.

11. După două luni de muncă și 187 de încercări ratate, a pus la punct o mașină care furnizează bandă adezivă.

12. În Munchen, un bărbat foarte beat a provocat haos în sistemul feroviar. El a telefonat poliției în zorii unei zile și a spus c-a adormit într-un tren de marfă, dar că nu știe în ce gară, iar poliția a oprit tot traficul pentru a-l căuta.

13. Unei femei tribunalul i-a interzis să mai cânte în propriul apartament. Vecinii spun că suna ca „o pisică pe cale să se înece”.

14. Un matematician japonez a construit o săgeată care, deși întoarsă la 180 de grade, arată în același sens.

Right Pointing Arrow: spin this arrow 180 degrees and it still points to the right- only in a mirror will it point left (and only to the left). Another incredible ambiguous object illusion by mathematician Kokichi Sugihara of Meiji University in Japan, the inventor of this illusion and art form. A clever combination of reflection, perspective, and viewing angle produce this striking illusion. ➡️ Follow the link in my profile for info about where to get this illusion arrow and other amazing items featured here on @physicsfun #illusion #ambiguouscylinderillusion #ambiguouscylinder #geometry #mirrorreflection #physics #ambiguousobject #kokichisugihara #physicstoy #math #mathtoy #mathstoy #optics #opticalillusion #3dprinting #perspective #science #scienceisawesome

A post shared by physicsfun (@physicsfun) on

15. O mireasă din China a distrus tavanul sălii de nuntă când a aruncat buchetul.

16. O femeie a fost arestată pentru că i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, i-a spart casa și a făcut baie în cada lui.

17. Un fermier i-a pus sutien vacii sale.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.