in Filme

Cele mai amuzante scene de sex din filme

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1. Bridget Fonda și Robert De Niro în „Jackie Brown” (1997). Robert a vrut să joace rolul „recuperatorului” Max Cherry, dar Tarantino i-a spus că Louis Gara e personajul pentru care îl voia. Iar De Niro a jucat superb acest rol secundar. Unul dintre cele mai bune momente e scena de amor, care e anticlimactică: construcție superbă, joc de nota 10, distrugere voită a la Tarantino.

2. Sharon Stone și Stan Collymore în „Basic Instinct 2” (2006). Această continuare este, probabil, cea mai proastă din istoria cinematografului. El, fost fotbalist, în singurul lui rol de pe marele ecran. Ea, în continuare frumoasă. Chimie între ei? Zero. Scena? De-o idioțenie greu egalabilă :) .

3. Amy Smart și Jason Statham în „Crank” (2006). El trebuie să-și mențină ridicat nivelul de adrenalină cu orice chip (asta pare o metaforă pentru filmele de acțiune ale ultimilor ani), ea trebuie să-l asiste cu orice preț. Rezultatul e sinistru.

4. Juliette Binoche și Jeremy Irons în „Damage” (1992). Pare mai degrabă o semifinală olimpică de judo, cu urmăriri prin cameră și proiectări cu picioarele-n sus. Când Jeremy îi trântește de câteva ori capul de podea, te aștepți ca Juliette să bată de trei ori cu palma în podea, semnalizând astfel că abandonează lupta.

5. Cameron Diaz și Justin Timberlake în „Bad Teacher” (2005). Mai bine nu vă uitați.

6. Heather Locklear și Louis Jourdan în „The Return of Swamp Thing” (1982). Credeați că scena de sex din „The Shape of Water” e singura interspecii din cinematografie? Nici pe departe. Un savant creează în laborator un om al mlaștinilor, iar fiica lui vegetariană se îndrăgostește de el. Ce urmează? Vedeți pe propria răspundere.

7. Zoe Saldana și Sam Worthington în „Avatar” (2009). Da, există o scenă de sex în Avatar și nu e de mirare că nu vi-o amintiți: e cumplită. Conține chiar și niște cozi :) .

8. Delphine Chanéac și Adrien Brody în „Splice” (2009). Dacă mai voiați scene de amor în care să apară și cozi (bonus: aripioare), mai avem o propunere. Un cuplu creează o ființă în laborator, apoi se ajunge la amor cu creatura. Brrr!

9. Lea Thompson și un extraterestru-rățoi în „Howard the Duck” (1986). Se poate și mai rău? Întotdeauna se poate. Filmul este despre un extraterestru, un umanoid cu cap de rață, adus pe Pământ să salveze planeta de la o invazie extraterestră. Ea intră în cameră când el dansează, îi vede codița mișcându-se voluptuos, se înfioară, apoi îl trage în așternut. Această secvență este greșită din foarte multe puncte de vedere. Să zicem doar că sub costumul de rățoi era un copil și încă ar mai fi vreo zece motive.

10. Elizabeth Berkley și Kyle MacLachlan în „Showgirls” (1995). Părea o combinație câștigătoare pe felia de erotism. El era ferchezuitul agent Cooper din „Twin Peaks”. Ea jucase în „Salvați de clopoțel”, sitcom-ul unei noi generații de adolescenți, și crescuse armonios. Filmul era regizat de Paul Verhoeven, autorul lui „Basic Instinct”. Totuși, când începe acțiunea, ai senzația că ea a atins un cablu de pe fundul piscinei și s-a curentat sau că interpretează o sirenă prinsă de elicea unui vapor.

BONUS PATRIOTIC: secvența din Patul conjugal: threesome-ul cu Gheorghe Dinică, Lia Bugnar și Arnold Schwarzenegger :) (mulțumesc, Romeo Tudorache!)

 

Dacă mai știți astfel de secvențe, vă rog, spuneți-le!

Care e cea mai proastă scenă de sex?

View Results

Loading ... Loading ...
Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Cred ca totusi trebuie schimbat titlul articolului, in ton cu sondajul: “cele mai proaste scene de sex”. Sau ridicole. Amuzante sigur nu sunt. Hai, poate prima…