in Sfatul bătrânilor

Fiți buni cu antivacciniștii!

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Toată simpatia mea merge în aceste zile și-n cele ce vor urma către antivacciniști, căci le va fi din ce în ce mai greu.

Apocalipsa efectelor secundare n-a venit, celor vaccinați nu le-a crescut un al treilea braț. Nici vaccinarea, în ciuda spaimelor lor, n-a fost declarată nicăieri ca fiind obligatorie. Așa că vor rămâne singuri să se certe cu Covid-ul, căci nicio persoană care și-a făcut vaccinașul nu va mai investi nici timp, nici atenție, în a mai încerca să-i convingă că greșesc. Când toți cei care cred în știință se vor fi vaccinat va fi limpede că toți infectații – și morții – vor fi dintre antivaxxeri.

În timp ce vaccinații vor fi prin vacanțe în lume, în Zanzibar sau în Maldive, ei se vor întreba, la coadă la Mega, din ce tabără face parte ăla care tocmai le-a tușit în ceafă. Și-și vor dori, spre binele lor, ca respectivul să nu fi fost la fel de deștept și de informat ca ei.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Io m-am prins de ce e criza mondiala de cipuri la masini: le-a bagat astia in vaccin . Poate moi trezi ca fac broom broom ca un Ferrari .
  Si am aflat de pe pagina ta de fb ca ma curat in 4-5 ani. Savuroase comentarii acolo !

  • @Fighter

   Pe mine chipul sincer ma ajuta!
   Am inceput sa tastez mult mai repede si nu mai am nevoie de calculator pentru calcule.
   Se pare ca am ceva probleme cu ultimul driver video, asa ca nu pot juca inca Fortnite in cap. Ar fi trebuit sa fi asteptat versiunea 2021.05.07.050809,v2.2.3, dar asa e cand nu asculti si te grabesti.
   Avantajul mare e mi-am luat masina fara chip si o conduc prin Bluetooth, prin chipul implantat de vaccin. Are deci si avantaje.
   Nu mi-ai raspuns la ultimul brainmail. Cum mai e vremea in Chicago? Aici, in New York, e plictiseala, am ratat caderea rachetei chinezesti in Times Square. Nu mai fac nici chienzii astia lucruri calumea.

   Numai bine, o zi buna! ;)

 2. Mi-e mult mai mila de voi astia “vaccinati”, nu v-a ramas prea mult timp…
  In rest nici macar n-am ras la articol… daca se vrea satira sau umor, e foarte slab! Din curiozitate, ai luat bacu’?!?

 3. Bine zis! Eu am prins loc si mi-am facut prima doza in prima zi de Paste, ca a fost super liber, nu prea s-a programat lumea. Nu inteleg grupurile de Facebook care o tot tin continuu cu tot felul de conspiratii irationale. Mi se face si rusine cand citesc ce se gaseste pe acolo, ce idei tampite.

 4. Adriane, cine sunt ăia care merg în vacanță în Zanzibar și Maldive? E la pachet cu vaccinarea? Acum înțeleg de ce s-au vaccinat 75%… ups! Ăștia-s nevaccinații!