in Gazeta Sporturilor, Rubricand

Fotbal în iarnă

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

* Asociaţia Swingerilor Profesionişti din România a dat un comunicat de presă în care precizează că nu are în rândurile sale fotbalişti, din cauza supărătoarei tendinţe a acestora de a face marcaj om la om pe tot terenul.

* În viitorul apropiat, la Steaua vor veni un atacant şi un fundaş. Cum Gigi Becali a decis să-şi concedieze jumătate dintre angajaţi, imediat după venire fundaşului i se va pune în vedere să-şi caute echipă.

* În cadrul aceluiaşi plan de măsuri anticriză de la Steaua, pentru a mai economisi o extremă în timpul jocului, s-a hotărât ca Mihai Stoichiţă să dea indicaţii chiar de lângă tuşă, urmând să participe la un-doi-uri ori de câte ori situaţia o va cere.

* De asemenea, managerul sportiv Basarab Panduru trebuie să fie gata oricând să intre pe teren, în caz că numărul jucătorilor aflaţi sub contract va coborî ameninţător spre şase.

* Celor de la Victoria Brăneşti nu le recomandăm adoptarea ultimei măsuri.

* George Copos a dezvăluit unui grup de apropiaţi că a găsit, în sfârşit, metoda de a vinde Rapidul: promovarea prin emisiunile de teleshopping. Patronul rapidist a declarat că va renunţa la vechea metodă, de telemarketing prin mobil, întrucât foarte mulţi dintre posibilii cumpărători îi răspundeau prea iute, fără să ştie că-i bip.

* De asemenea, George Copos a precizat că studiază şi adaptarea metodei mailurilor cu oferte de moşteniri venite din Nigeria.

* Până atunci, la Rapid se anunţă măsuri drastice. De pildă, pentru meciurile jucate pe zăpadă în Giuleşti nu se vor mai cumpăra mingi portocalii, baloanele obişnuite urmând să fie colorate cu markerul.

* Marian Iancu a găsit metoda de a-l determina pe Dayro Moreno să joace bine la Poli. Va înfiinţa o nouă formaţie, Poli urmând să devină echipa secundă a acesteia.

* Federaţia Română de Fotbal studiază posibilitatea introducerii unui nou punct în regulamentul de funcţionare. Cine a apucat să fie preşedinte al FRF timp de douăzeci de ani să primească un bonus de alţi douăzeci.

* Cornel Ţălnar a declarat că speră ca, în partea a doua a stagiului de pregătire de iarnă, dinamoviştii să obţină cât mai multe medalii la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

* Rătăcit de colegii săi în timpul pregătirilor de la Poiana Braşov, Ousmane N’Doye a fost descoperit teafăr în Alpii Elveţieni, graţie zăcămintelor de la gât, de câţiva prospectori care căutau aur.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

46 Comments

 1. Salutare!

  Din cauza problemelor financiare cu care se confrunta toate echipele, LPF a decis ca in retur fotbalistii sa evolueze topless, urmand ca numarul de pe spate si eventual numele sposorului sa fie pictate cu markerul.
  Mai greu o sa fie pt Kone, N’Doye si chiar Banel si P. Marin, ca nu se gasesc markere albe :D

 2. Un pic serios,

  chiar NU EXISTA nici o sansa ca “nea mircea” sa nu mai fie tartorul fotbalului romanesc?
  adica e un fel de “pe veci?”
  Chiar nu ii cere nimeni socoteala acestui “mogul”, ce se joaca
  dupa pofta inimii (pungii), cu tot ce inseamna fotbal in RO?

 3. ” Până atunci, la Rapid se anunţă măsuri drastice. De pildă, pentru meciurile jucate pe zăpadă în Giuleşti nu se vor mai cumpăra mingi portocalii, baloanele obişnuite urmând să fie colorate cu markerul. ”
  Markerul este permanent?! Nu poluezi atmosfera cu atîtea chimicale?
  Poate ăştia de la Global Warming cumpără Rapidul.

 4. Foarte fain articol.

  Finele accente s-ar putea sa nu le priceapa unii “mitici”,
  cum zicea Caragiale.
  Asteptam cu interes un articol despre sport, ca despre
  fotbal ne-am plictisit cat se scrie.

  O zi excelenta

 5. Felicitari Adrian! Foarte tare articolul mai ales punctul cu Victoria Branesti… Buza stie de ce… :P! O radiografie extrem de reusita a situatiei fotbalului romanesc in aceasta iarna…

 6. “Patronul rapidist a declarat că va renunţa la telemarketing prin mobil, întrucât foarte mulţi dintre posibilii cumpărători îi răspundeau prea iute, fără să ştie că-i bip.” – cea mai exacta imagine a zgircitului de Copos :)

 7. Intrebare off topic: stii cumva cand mai apar carti ale lui Ioan Chirila. Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar tu vorbesti cel mai mult cu cititorii si ma gandeam ca pot afla. Thx

 8. Cineva a zis aseara ca va cumpara 2-3 fundasi la sfarsitul perioadei de transferuri pt ca atunci e piata mai buna. Io zic sa-i ia in pauza primului meci. E oferta. 2-3 la 10.000.

 9. Daca mai vinde multi jucatori, in curand, acelasi personaj va inventa sistemul 1-1-1. Ca varf impins, Fabiani ar fi de vis. Motivul? “Acopera” bine terenul.:)


 10. “foarte mulţi dintre posibilii cumpărători îi răspundeau prea iute, fără să ştie că-i bip.”
  he he he he !
  touché ! :D

 11. Dle te citesc cam o data pe luna, sperand sa vad o schimbare in bine. Dar stilul “vasile muraru” prinde la cititori, de ce sa-l schimbi?

Webmentions

 • Cele mai bune bloguri din 2009, în viziune proprie January 25, 2010

  […] Cel mai bun blog de sport – Radu Banciu, Adrian Georgescu […]