in Sfatul bătrânilor

Corul virtual 2

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Despre corul virtual al lui Eric Whitacre am mai scris. Ultimul experiment a adunat 2.052 de voci din 58 de ţări. Au fost şi cinci români, printre care şi prietena noastră, Cami.

Iată şi ştirea de la A1:

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 Comments

  1. Sunt pregatita sa merg sa caut o persoana fara contacte sociale. Are o fata care ii intra odate pe saptamana in casa pt o jumate de ora. Ea nu mai indrazneste sa iese afara singura. Am sunat pt ea o organizatie de voluntariat. Oameni care cauta oameni acasa si le tin companie sau ies la o plimbare cu ei. Au pus-o pe lista de asteptare. Au liste lungi de asteptare. Ori prea putini voluntari ori prea multi oameni singuri. Suna cam odata pe saptamana nr de alarma si cam de 2 ori pe saptamana doctorul. Ii voi spune ca rasa noastra are un viitor stralucit. Sa-si instaleze internetul si nu va mai simti niciodata singuratatea. ..

  2. nico:’

    Imi scapa conexiunea. Ma intreb cum reusesc niste fiinte umane care se hotarasc sa cante impreuna – fie si intr-un cor virtual, sau poate mai ales intr-un cor virtual- sa o impiedice pe doamna respectiva sa se alature unui club de lectura-bingo-olarit etc.

    Singuratatea este o stare a fiintei care trebuie asumata nu proiectata asupra altora. At least it is in my book. Sincer a inceput sa ma irite obstinatia cu care multa lume blameaza mediul si uita convenabil “contributia” subiectului.

  3. doctor demonicus
    Sorry. Nu am incercat sa fac nicio conexiune. Eu fac mereu asociatii libere. Era doar o problema care pe mine ma preocupa la acea ora. Nimic mai mult. Nicio conexiune cu oamenii care canta sau nu canta. Poate am vazut eu o conexiune cu virtualul. In niciun caz cu oamenii care canta in cor. Sorry pt deranj. De acord ca nu e locul potrivit pt lucrurile care ma preocupa pe mine. Si nici comentariul potrivit. De fapt ma intreb care ar fi fost comentariul potrivit? Sorry.