in Sfatul bătrânilor

Ce spun actorii despre scenele de sex

Toți se plâng de cât este de greu să filmezi astfel de secvențe. Doar Hugh Grant e sincer.

fifty“Demnitatea ta este intactă în sensul că e îndesată într-un săculeț de culoarea pielii” – Jamie Dornan, “Fifty Shades of Grey” (2015)

“Mi-am spus: «OK, voi gestiona chestia asta. Mă dezbrac în ultimul moment, iar între filmări pun repede hainele la loc». Apoi realizezi că de câte ori îți pui halatul, se șterge fardul de pe corp, iar asta înseamnă 20 de minute în plus pentru refacere. Cum se întâmplă în general în viață, din secunda în care te detașezi de toate acestea, treaba devine, îndrăznesc s-o spun, hazlie” – Anne Hathaway „Love & Other Drugs”, (2010) 

“Cel mai dificil lucru la scenele de sex este că toți se pricep la asta. Nu știu când s-a întâmplat ultima oară să-i zbori creierii cuiva, dar toată lumea a făcut amor, probabil chiar în acea dimineață, ceea ce înseamnă că toată lumea are o opinie despre cum trebuie făcută bine treaba” – Michael Douglas, “Behind the Candelabra” (2013)

hamm“E ca alergatul prin ploaie. Există un anumit moment când îți spui: «La naiba, deja sunt ud. Mai puțin ud de-atâta n-o să fiu, deci mai bine să mă bucur de asta»” – Jon Hamm, “Bridesmaids” (2011)

„Eu și Christina (n.a. Ricci) l-am înnebunit pe tipul de la sunet chicotind în microfon. A fost prima oară când am sărutat o femeie și a fost OK, cu excepția faptului că împlanturile dentare pe care le purtam se desprindeau uneori” – Charlize Theron „Monster” (2001)

kutcher“Există un fel de stare ciudată când filmezi o scenă de sex: «E bine așa? Dar așa?», iar între cele două, «Hai să ne comportăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!». De-abia atunci vezi cât de bun actor ești” – Ashton Kutcher, “No Strings Attached” (2011)

“Niciodată nu-i văd pe membrii echipei de filmare. Tipul de la sunet ar putea sta întins sub pat și eu nu l-aș observa. Singura mea preocupare când filmez o scenă de sex este să nu-mi apară anusul și penisul în cadru” – Ewan McGregor

Mickb2„Of, Doamne, din nou va fi nevoie să mă dezbrac! Trebuie să reîncep alergările prin parc” – Natalie Dormer, aflând că va juca în „Game of Thrones” (2011 – )

“Întotdeauna mi-au plăcut scenele de sex, deși n-ar trebui. Răspunsul clasic este: «O, nu sunt deloc sexy pentru că sunt mereu atâția tehnicieni în jur». Dar eu întotdeauna le-am găsit foarte excitante” – Hugh Grant.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.