in Diversiuni

AC/DC. Axl sau Brian?

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

acdc03Mâine va avea loc ultimul concert din cadrul turneului AC/DC “Rock or Bust”, la Wells Fargo Center din Philadelphia. De la începutul acestui turneu – 10 aprilie 2015, Coachella -, multe s-au întâmplat cu formația, cel mai important fapt fiind înlocuirea din mers a solistului vocal Brian Johnson, amenințat cu pierderea totală a auzului, cu Axl Rose, din mai 2016.

Cu toate acestea, la începutul lunii iunie 2016, Brian Johnson declara că era gata să cânte din nou pe o scenă, odată cu testarea unui nou dispozitiv de montat în ureche (ADEL), care livrează un sunet mai tare și mai bun purtătorului, minimizând în același timp riscul de deteriorare a auzului. 

Într-un interviu recent acordat revistei “Rolling Stone”, Angus Young (chitaristul solo și liderul formației) a avut doar cuvinte de laudă pentru Axl Rose, despre capacitățile sale vocale, cunoașterea catalogului formației și seriozitatea cu care a muncit, dând cumva de înțeles că l-ar prefera în cazul unei continuări a activității. Iar adevărul este că Axl s-a descurcat foarte bine în acest rol.

Ce va fi cu AC/DC? Al doilea chitarist și fratele lui Angus, Malcolm, deja s-a retras din trupă, din motive de sănătate. Bateristul Phil Rudd a trebuit înlocuit în 2015, din cauza unor probleme cu legea, basistul Cliff Williams și-a anunțat și el retragerea după terminarea acestui turneu. Totuși – iar copertele albumelor pot depune mărturie :) -, Angus Young reprezintă liderul, forța creatoare și imaginea acestei formații, iar dacă el e capabil să meargă mai departe, AC/DC nu va dispărea.

Întrebarea e: cu ce solist vocal? Am scris aici de ce îl prefer pe Brian Johnson. Am editat un filmuleț cu ambii soliști vocali cântând poate cea mai cunoscută piesă AC/DC, „Back in Black”. Voi ce spuneți? Puteți vota în sondajul de sub video.

Notă: neexistând până acum filmări oficiale cu Axl, am ales înregistrarea făcută de un fan din public, unde vocea sa se aude cel mai bine.

 

Cine este mai potrivit pentru AC/DC?

  • Brian Johnson (87%, 86 Votes)
  • Axl Rose (13%, 13 Votes)

Total Voters: 99

Loading ... Loading ...

 

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 Comments

  1. Mie mi`a placut mereu Axl Rose, dar realitatea este ca, pentru AC/DC, Brian Johnson e mai bun. La cum traieste si cum se comporta AXL, nici nu cred ca ar rezista prea mult intr`o trupa atat de activa.

  2. @Adrian – Clar, suna bine. La el problema e cu implicarea pe termen lung, daca au de gand sa o mai tina mult ac / dc. Oricum, misto editul.

  3. Pe bune? Adica chiar mai exista ciudati care-i intereseaza croncanitorii astia? ai mai mult de 2-3 slugoi de-astia batrani ca the man_kop care-ti voteaza la tampeniile astea? the framkenstein, ce mai ai?

  4. In liceu,3 albume am stiut pe dinafara:British Steel,For those about to rock,Back in black.Merg cu Brian Johnson ca-i si fan Newcastle (tocmai batuti acasa de Zenga cu 2-0).