in Publicitate

Cele mai demente pariuri sportive

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

În septembrie 2013, Tom Pound a pus rămășag cu logodnica sa Kylie și cu tatăl acesteia că echipa lui favorită, FC Liverpool, nu urma să câștige în respectivul sezon campionatul. În cazul în care s-ar fi întâmplat acel lucru, Pound urma să-și tatueze pe bărbăție simbolul clubului, cormoranul, și “You’ll Never Walk Alone” sau, mă rog, cât i-ar fi încăput din aceste cuvinte. Din fericire pentru el, în acel sezon „cormoranii” au terminat pe locul secund.

Will Hirons, un suporter al lui Andy Murray, a mers însă până la capăt. El a promis în 2013 că-și va tatua chipul tenismanului scoțian dacă acesta urma să câștige turneul de la Wimbledon. Ce s-a întâmplat mai departe aflați de aici.

Printre cele mai ciudate pariuri legate de pauza de la Super Bowl este „în cât timp se va cânta imnul”. Intervalul de timp considerat este din momentul cântării primei note până la sfârșitul celui dintâi „… braaave”. Anul acesta, când Lady Gaga a cântat imnul, bariera a fost de două minute și douăzeci de secunde. Lady Gaga l-a terminat în două minute și nouă secunde.

doria-tillier1La sfârșitul lui 2013, Ucraina a bătut Franța cu 2-0 în turul barajului pentru calificarea la World Cup 2014. În semn de susținere pentru selecționata țării sale, Doria Tillier (27 de ani), prezentatoare meteo la Canal + și fost fotomodel, a declarat că dacă francezii se vor califica va przenta vremea goală la TV. În retur, “cocoșii” au învins cu 3-0 și s-au calificat, iar Doria a trebuit să se țină de cuvânt. Ea a fost însă filmată la respectiva emisiune de foarte departe, evoluând goală pe o pajiște.

Vă amintiți semifinala aceluiași Campionat Mondial, Germania – Brazilia 7-1? S-ar fi gândit cineva vreodată că se poate întâmpla așa ceva? Ei bine, un fan german a jucat acest scor, mai mult, că Sami Khedira va înscrie (și s-a întâmplat), cu o cotă de 1:2.319.Cum a pus doar 20 de dolari, a câștigat eva mai mult de 46.000 dolari.

pc-140624-suarez-chiellini-jsw-220p_fe65ad26028adbda0a64e55bd0f930b9Tot de la CM 2014. Mai mult de 150 de oameni au pariat că Luis Suarez, care mai mușcase în trecut doi adversari, va recidiva în timpul competiției mondiale. Betsson, un site de pariuri norvegian, a oferit o cotă de 1:175 pentru acest eveniment. După ce Suarez l-a mușcat de umăr pe italianul Chiellini, 167 de pariori au câștigat bani, unul dintre ei chiar o sumă de 3.300 de dolari.

În 2001, un împătimit al pariurilor numit Mick Gibbs, de meserie constructor, a pus la bătaie 30 de pence – ceva mai puțin de 2 RON – pentru o combinație de tip Pronosport de 15 partide. Cota totală a lui Gibbs era una extrem de mică, de 1:1.666.666. Citiți ce s-a întâmplat mai departe aici.

elko-11Un tip și-a jucat casa și una dintre cele trei neveste pariind pe Arsenal, în 2013. (Ce nebunie!, cum să mergi pe victoria lui Arsenal?!?). Henry Dhabasani din Uganda a pariat cu un prieten, fan al lui Manchester United, cu ocazia meciului direct. Rămășagul a fost supervizat de înțelepții tribului din care ambii fac parte. Celălalt a pus la bătaie tot o nevastă, plus un automobil Toyota Premio. După ce fostul “tunar” Van Persie a marcat golul victoriei pentru United, Dhabasani a leșinat. A doua zi, a fost evacuat împreună cu nevestele rămase și cu cei cinci copii din apartamentul de două camere.

 

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. De remarcat ca baietii aia din Uganda,desi organizati inca in triburi,au gusturi in materie de fotbal,spre deosebire de multi dintre compatriotii nostri care urmaresc fotbal intern adica nimic.
    Poate ca a venit in sfarsit timpul ca,in Romania,casele de pariuri sa ofere cote si in materie de neveste.