in Sfatul bătrânilor

10 nebunii legate de sex

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
După ce veți citi acest text, nu știu dacă veți mai crede că suntem specia cea mai evoluată de pe Pământ.

1. Femelele de cangur au trei vagine, asemenea altor marsupiale precum koala și diavolul tasmanian. De asemenea, mulți masculi dintre marsupiale au două penisuri. (1)

2. Goniobranchus reticulatus este un melc de mare hermafrodit capabil să-și detașeze penisul după ce a consumat un act sexual. În 24 de ore, însă, dacă situația o cere, acesta poate crește la loc. (2)

3. Deseori, rățoii își violează partenerele. Ca urmare, pentru a ușura acest demers, penisurile lor au căpătat, prin evoluție, formă de tirbușon, cu striații ce împiedică extragerea. Asta e cu atât mai ciudat cu cât, la 97 la sută dintre speciile de păsări, masculii nu au penisuri deloc. Pentru a evita violul, femelele au dezvoltat la rândul lor vagine lungi și întortocheate, cu o “anticameră” la intrare, care are rolul de a îngreuna penetrarea forțată. (3) 

4. Libelulele-masculi au penisuri în formă de lopățică, pentru a extrage sperma rivalilor înainte de a o depune pe a lor. (4)

5.Echidna (sau furnicarul spinos) are un penis cu patru capete, dar nu le poate folosi pe toate concomitent în actul reproducerii. (5)

6. La vârsta maturizării sexuale, masculilor de lamă le cresc șase dinți de luptă. În timpul confruntărilor, acești dinți suplimentari sunt de obicei folosiți la încercarea de castrare a adversarului, pentru a rămâne singurul mascul fertil din turmă. (6)

7. În timpul sezonului specific, leoaicele se pot împerechea până la 50 de ori pe zi, timp de patru zile și nopți, dar fiecare act durează aproximativ 10 secunde. (7)

8. Un melc-banană poate avea 16-20 centimetri, iar penisul lui în stare erectă, cam tot atât. De asemenea, acesta se află pe cap. După sex, melcii-banană, care sunt hermafrodiți, își devorează reciproc penisurile. (8)

Un mascul și o femelă din specia Phallostethus cuulong

9. Peștele Phallostethus cuulong are organele genitale tot pe cap, ceea ce-i permite să-și înhațe partenera cu gura în timpul consumării actului sexual. (9)

10. Caracatița-argonaut are un penis detașabil (de fapt, un braț care conține sperma) ce se poate separa de trup pentru a insemina femela. (10)

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ador poza din desene animate! Mereu s-au exprimat clar figurile insufletite!
    Cred ca cine a creat omul, s-a gandit la mai multe inainte sa ne adauge tot feluri de organe, maini, picioare, urechi, par, unghii, etc., dar nu s-a gandit la dinti prea mult. Eu preferam ca ne creasca dintii inapoi, nu sa merg sa-mi opereze implanti dentistii pentru sume extraterestre.

  2. Animale si sex zici ?….1978 , londra , ceausescu in caleasca cu regina. La un moment dat trec pe linga o reclama luminoasa de vreo 5 metri la ‘ deep throat ‘ :))))