in Shots

Bărbații care își vopsesc părul

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Hai să gândim logic. De mici, ele au de-a face cu vopselele și nuanțele, de la ojă până la fond de ten. Pot face diferența între fucsia, somon, cyclamen, piersică și roz bonbon. Sunt specialiste în tehnici de derutare, de la sutiene cu push-up și mascara care mărește ochiul de trei ori până la prelungiri de gene și meșe. Stăpânesc o întreagă divizie de metode de a se pune în valoare și de-a ascunde ce le dezavantajează…

…, totuși noi credem că le-am putea păcăli tragând lațele peste chelie și vopsindu-le într-un antracit jucăuș.

Sau manevra asta cu perciunii lăsați albi. Ce credem noi că spune? „Nu sunt bătrân, de-abia acum încep să îmbătrânesc”. Pe naiba! Mai degrabă zice: „Mi-e frică de moarte, așa că mi-am pus pe cap un tuci uzat pe la margini să mă păcălesc un pic”. Pentru că pe nimeni altcineva nu poți înșela așa. Ai fața ridată, pungi sub ochi, mișcări de robot de la coxartroză, dar părul e negru sclipitor ca smoala proaspăt turnată.

Procedând astfel, de fapt un bărbat renunță la atuul lui numărul 1 într-ale seducției, ce nu ține de înfățișare, ci de atitudine: nepăsarea autoironică față de propria persoană. Gândiți-vă, orice femeie vrea să fie cea mai importantă persoană din lume pentru cel iubit. Cum să o atragă unul care, punându-și colorant în cap, exact asta transmite, că el e miezul Universului?

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 Comments

 1. Felicitari pt articol si,in spiritul lui,pt rezultatul si jocul de ieri de la Wembley,permitandu-mi sa remarc ca aveti drept manager un papitoi (cu implant) remarcabil.

 2. Bruce Jenner nu mai este nici barbat macar ci femeie, Caitlyn Jenner de o vreme!!!

  Peste tot am intalnit barbati care-si colorau parul, unii din motive profesionale cu multe interactiuni cu cliente si era necesar un look fresh mereu.

  Chelneri in localuri ultra scumpe, Hair designers, aplicatori de machiaj profesional, personal trainers, etc., escorting si un mare numar de profesii moderne.

  Mai nou nici femeile nu-si mai vopsesc parul in State!!! Nici nu stiu de unde a inceput si cand dar vad ce nu s-a vazut de o vreme lunga, femei cu parul natural asa cum vrea natura.

  Unii barbati insa aratau scapati din circ, aveam un prieeten al familiei chelner si pe langa ca-si vopsea parul, avea si permanent sa fie ordonat, sa n-aibe de scuturat capul in spate cand parul i-a ajuns in gura!!! Cu mana n-avea drept sa-si atinga parul, batea in regulile de higiena!!!

 3. Galeria foto de mai sus (scârbos de amuzantă) se poate completa cu Steven Segal (păr vopsit şi implantat, cu o codiţă de tot râsul). Măcar Dranea a renunţat la orice “efort” – nu-şi vopseşte părul şi nu-şi spală dinţii pe principiul “cine mă iubeşte, mă iubeşte așa cum sunt”. Poate vei scrie şi despre dantura extrem de albă a unora – Sorin Ovidiu Vântu ar fi o sursă bună de inspiraţie (după ce şi-a cumpărat dinţii ăia din faianţă i s-a modificat şi vorbirea în așa hal încât orice spune pare că este Duffy Duck). SOV poate anunţa sfârșitul lumii şi totuși toată lumea să se tăvălească pe jos de râs.

 4. Tocmai imi cumparasem vopsea si niste burghie de juma’ de milimetru sa-mi fac implanturi. S-a.dus naibii tot, m-ai demoralizat! :)

  P. S. Barbatii care se vopsesc o fac mai mult pentru moralul propriu decat pentru sexul frumos. Parerea mea. Da’ poate gresesc, ca nu ma vopsesc, si ar trebui sa-mi tin gura.

 5. hahaha, punct ochit, punct lovit! excellent articol, ca de fapt toate articolele tale. Le citesc cu multa placere si ma bucur ca umorul intellectual al romanilor nu a disparut precum dinozaurii. Multumesc Adrian!

 6. De ce se vopsesc bărbații? De teamă să nu pățească asemenea lui Georges Duroy, personajul din Bel Ami, romanul lui Guy de Maupassant. Amanta tânără îi smulgea deranjantele, pentru ea, fire de păr albe, iar amanta în vârstă i le smulgea pe cele negre!
  Excelent articol, super ilustrațiile la text :)