in Sfatul bătrânilor

Două companii românești de care sunt mulțumit

De ceva timp vreau să scriu articolul acesta, dar ceva m-a reținut. Cel mai mult a fost faptul faptul că veți crede că e o campanie publicitară. Nu este; dacă era, apărea la categoria “Publicitate”. Așa cum scriu de 100 de ori pe an despre chestiile nasoale din România, măcar o dată aș vrea să vă semnalez și lucrurile bune.

Sunt două companii românești de care sunt foarte mulțumit. 

Sursă foto: wall-street.ro

1. Prima e Dedeman. Anul trecut, am făcut ceva renovări prin casă. De la instalații sanitare la electrice, de la zugrăveală la pus termopane, multe chestii care vin de obicei însoțite de dureri de cap.

Am fost de vreo șase ori să cumpăr de la Dedeman Pallady, deci n-a fost doar o excepție. Toți angajații s-au comportat ireproșabil. Nu doar că nu s-a dat vreunul „rănit”, dar toți, la toate raioanele, au fost binevoitori, au răspuns la toate întrebările (și, credeți-mă!, am multe „de ce-uri” în repertoriu), au dat telefon altui coleg când n-au știut răspunsul, au mers în depozit să caute … etc. Au stat cu mine până mi-am rezolvat problema, nu l-au luat pe „nu” în brațe când a trebuit să schimb ceva.

Pe bune, ireproșabil.

Asta înseamnă că au fost instruiți foarte bine, iar într-o firmă trainingul este ce e educația pentru o națiune. Un patron bun va investi mult în instruirea angajaților, căci asta aduce, pe termen lung, imagine, clienți mulțumiți și profit. De asta și scriu, pentru încurajarea, fie și cu câteva rânduri, a celor ce investesc în educație.

2. O a doua companie autohtonă care m-a impresionat este Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș. Se află în apropiere de stația de metrou Piața Muncii.

Acuma, știți cum e sau veți afla: vine o vârstă când începi să te mai duci pe la medici, fie pentru tine, fie pentru cei din jur. Stând în apropiere, prefer să merg la „Babeș”.

Au cinci posturi la recepție deschise permanent, sistem electronic de bonuri de ordine, medici buni, dintre care mulți tineri, curățenie și organizare. Lucrează și cu Casa de Sănătate.

Am fost, în total, pe la vreo zece discipline și zone și nici măcar o dată n-a fost nimic de reproșat. De la ORL la urologie, de la analize la cardiologie, de la alergologie la interne, oamenii au fost foarte OK.

Vi-i recomand.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Firma/clinica Babes sau oricare alta sint OK pana mergi pentru examinari preventive si nu-ti gasesc nimic in sange sau in corp.

  Iar celalalt loc comercial este un loc in care eu nu merg cu placere mai ales de cand s-au scumpit enorm toate, nu dublat, inzecit anumite produse din cauza Amazon. Uresc si acel Amazon care doar pacaleste oamenii prosti care nu-si dau seama ca nu primiesc marfa de calitate din moment ce este foarte ieftin, necontrolat pentru calitate iar transportul la domiciliu gratuit, doar costa sa fi membru si ei se imbogatesc cu miliarde anual si nu platesc taxe la Stat dar populatia vor scoli si altele, nu vor politie sa fie ca-n codru viata, etc.
  Se ridica numarul spargerilor in case si furtul pachetelor din fata portii, fenomen cu care nu ne-am intalnit pan-acum, atrag doar negativitate, ura, cersetori romani din Canada, si alte belele.
  Sper sa se nenoroceasca aceste firme cat de curind ca fac doar rau, deja 454 grame de paine alba la noi costa $4,06 ca lumea cumpara alimente ieftine de la ei si apar si boli infectioase ca nu sint pastrati corespunzator si nu le pasa ca sint copiii primii sa cada bolnavi.
  A schimba marfa infectata, nu scapa de moarte sau boala serioasa, dar sint prea incuiati membri clubului pana nu le va lovi tragedia din plin.

 2. Dedeman este printre singurele firme de bricolaj din România care nici măcar nu i-a trecut prin cap să renunțe la colaborarea cu cei de la Schweighoffer după scandalul cu taierile ilegale de lemne din România. Pe mine acolo m-au pierdut de client…

 3. AG
  Sa inteleg ca ai vopsit cu vopsele de la Dedeman si ai ajuns la clinica pentru investigatii? Iti recomand cea mai buna firma de avocatura din Bucuresti. Noteaza numarul de telefon….