in Sfatul bătrânilor

Revoluția sexuală la români

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Cu referendumul acesta, România e-n plină revoluție sexuală. Curând, popa venit cu busuiocul va lăsa discret un îndrumar al pozițiilor recomandate de BOR. Sau se va stabili ca-n anumite săptămâni să facă sex cei cu soț și-n celelalte să le fie interzis celor fără soț.

Bine, în Vaslui revoluția sexuală deocamdată e considerată mai degrabă lovitură de stat: dacă nu stai, poc!

Să recunoaștem: cei care au făcut cel mai mult pentru libertățile sexuale ale românilor au fost tot politicienii. Cu generozitatea și spiritul de sacrificiu ce-i caracterizează, au început cu ale lor.

Avem, de pildă, familia tradițională compusă dintr-un bărbat și mereu altă femeie. Îmi amintesc cum a răspuns un fost președinte unei întrebări despre fidelitate conjugală: “Doamnă, … hă hă …, știți cum suntem noi, marinarii, dar … hă hă, … important e că m-am întors de fiecare dată acasă…”.

Un alt important bărbat politic, posesorul unei porecle care în limba engleză e atribuită de obicei proxeneților, ne-a arătat că o familie tradițională poate fi compusă dintr-un bărbat și-o fetișcană. Nu cunosc povestea modului în care și-a cunoscut aleasa, dar sunt convins că, din acel moment, ea a început să aibă alte așteptări de la Moș Crăciun.

Să nu-l uităm nici pe politicianul cu deja mai multe neveste la activ decât multiplele-i prenume. La referendumul apropiat, corect ar fi ca Domnia Sa să aibă dreptul la cinci voturi, după numărul familiilor tradiționale întemeiate de-a lungul vremii, dacă, bineînțeles, va mai fi în vigoare la data referendumului. Și numărul dacă va mai fi în vigoare, dar și neliniștitul nostru crai geriatric, care l-ar putea depăși curând pe Ginghis Han în privința cuceririlor, diferența fiind totuși că domnul Han le ducea mai întâi în dormitor, nu la sfatul popular.

În România, familia nu poate fi decât tradițională, de vreme ce toate instituțiile sunt astfel. Avem asistență medicală ca pe vremea dacilor, drumuri mai proaste decât făceau romanii, miniștri de educație pe lângă care Chicoș Rostogan era un geniu, manuale de matematică care i-ar fi făcut și pe sumerieni să râdă, iar pe tradiționalul idiot al satului l-am avansat prim ministru.

Gândiți-vă așa: suntem singura națiune europeană unde încă funcționează tradiționala instituție a budei din fundul curții. De fapt, fără să ne dăm seama, aia e cabina noastră de vot.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Super fain, place la mine analiza pe organe…ale statului. Ca tot ai mentionat vasluiul, imi amintesc intrebarea aia cu ce fac vasluienii dupa sex…puscarie. Ar fi intersanta in contextul asta si analiza obiceiurilor sexuale la romani, sa nu mergem la referendum aiurea asa, fara teme facute si cu copiute de prin playboy si kama sutra, nu de alta dar nu stiu daca sunt in programa sau in manual d-asta nou…