in Oameni plecați de-acasă, Sfatul bătrânilor

Cinci invenții sinistre din noua modă masculină

1. Salopetele din dantelă au apărut în luna mai a acestui an. Și pe cel mai frumos bărbat din lume ar fi la fel de potrivite ca unghiile date cu ojă afișate de Sylvester Stallone. Costă cam 100$ bucata, iar gama de nuanțe, mai potrivită înghețatelor, o vedeți în imagine.

2. RompHim sunt salopetele cu pantaloni scurți preluate din șifonierele doamnelor și adaptate domnilor. Nu vă grăbiți să ironizați ideea: din prima zi a primăverii lui 2017 în care ideea a fost lansată pe Kickstarter, și-a depășit ținta de capital de 10.000$. O astfel de salopetă costă cam 119$ bucata.

Deși, repet, vin din moda feminină, îi fac pe purtători să semene mai degrabă cu niște sugari de 30 de ani. După mine, RompHim ar merge perfect la purtător cu o sticlă de bere în formă de biberon și o suzetă agățată neglijent.

3. Bandoul și tricoul cu vedere la pectorali. De parcă accidentul estetic numit tricoul masculin cu vedere la buric n-ar fi fost suficient, compania producătoare s-a gândit să facă în continuare economie de material. Dacă observați, totuși, din două creații revoluționare poți compune un tricou clasic. Și măcar sunt mai prietenoase cu portofelul: cam 30$ bucata.

4. Pantofii cu bot pătrat. După ce producători precum Gucci sau Balenciaga au introdus această urgie estetică – purtătorul pare a fi fost victima unui accident de muncă în care a fost implicat și un topor -, revista GQ a pornit o campanie pentru interzicerea lor pe vecie.

5. Sutienul pentru bărbați. Aproape 30$ și e al tău. Dacă vrei să știi cam ce cupă porți, întrebi o doamnă.

Mai știți hăinuțe potrivite pentru natura noastră prea feminină? Puneți-le aici!

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Asta cu sutienul imi aduce aminte de men’s bra’,sau ceva pe acolo,’inventat ‘de Frank Constanza si Kramer,intr-un episod din Seinfeld….

  2. Varianta initiala era „bro” si a fost ideea lui Kramer. Numai ca lui Frank Costanza nu i-a placut pentru ca era „too ethnic”.

Webmentions

  • mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 170) iunie 21, 2019

    […] Cinci invenții sinistre din noua modă masculină; […]