in Oameni plecați de-acasă, Sfatul bătrânilor

Cinci invenții sinistre din noua modă masculină

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1. Salopetele din dantelă au apărut în luna mai a acestui an. Și pe cel mai frumos bărbat din lume ar fi la fel de potrivite ca unghiile date cu ojă afișate de Sylvester Stallone. Costă cam 100$ bucata, iar gama de nuanțe, mai potrivită înghețatelor, o vedeți în imagine.

2. RompHim sunt salopetele cu pantaloni scurți preluate din șifonierele doamnelor și adaptate domnilor. Nu vă grăbiți să ironizați ideea: din prima zi a primăverii lui 2017 în care ideea a fost lansată pe Kickstarter, și-a depășit ținta de capital de 10.000$. O astfel de salopetă costă cam 119$ bucata.

Deși, repet, vin din moda feminină, îi fac pe purtători să semene mai degrabă cu niște sugari de 30 de ani. După mine, RompHim ar merge perfect la purtător cu o sticlă de bere în formă de biberon și o suzetă agățată neglijent.

3. Bandoul și tricoul cu vedere la pectorali. De parcă accidentul estetic numit tricoul masculin cu vedere la buric n-ar fi fost suficient, compania producătoare s-a gândit să facă în continuare economie de material. Dacă observați, totuși, din două creații revoluționare poți compune un tricou clasic. Și măcar sunt mai prietenoase cu portofelul: cam 30$ bucata.

4. Pantofii cu bot pătrat. După ce producători precum Gucci sau Balenciaga au introdus această urgie estetică – purtătorul pare a fi fost victima unui accident de muncă în care a fost implicat și un topor -, revista GQ a pornit o campanie pentru interzicerea lor pe vecie.

5. Sutienul pentru bărbați. Aproape 30$ și e al tău. Dacă vrei să știi cam ce cupă porți, întrebi o doamnă.

Mai știți hăinuțe potrivite pentru natura noastră prea feminină? Puneți-le aici!

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Asta cu sutienul imi aduce aminte de men’s bra’,sau ceva pe acolo,’inventat ‘de Frank Constanza si Kramer,intr-un episod din Seinfeld….

  2. Varianta initiala era “bro” si a fost ideea lui Kramer. Numai ca lui Frank Costanza nu i-a placut pentru ca era “too ethnic”.

Webmentions

  • mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 170) June 21, 2019

    […] Cinci invenții sinistre din noua modă masculină; […]