in Publicitate

Concurs de încurajat naționala

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Știu că unii lăcrimați deoarece Dodel Tănase n-a prins lotul României, alții pentru că Nea Puiu duce la Euro 2016 prea puțini închizători și prea mulți atacanți. Personal, mă oftic pentru că Maxim a rămas pe-afară. Fiecare-și are supărarea lui legată de echipa națională.

Dar acum, asta e. Pe ei îi avem, pe ei îi încurajăm, cu ei trecem de grupe. De ce spun asta? Pentru că sunt optimist pentru acest „european”. Eu zic că vom face egal cu Franța în meciul de deschidere, cel de pe 10 iunie. Cred că Elveția ne va bate după o partidă de mare luptă, dar că vom învinge apoi Albania și vom merge mai departe. Și din faza următoare ne poate ieși în cale, de ce nu?, Ucraina, cu care tocmai am jucat o partidă echilibrată. 

UEFAPână atunci, pe 10 iunie e meciul de deschidere împotriva reprezentativei țării gazdă, Franța. De astăzi până în acea zi, se va desfășura campania #OrangeSponsorsYou, prin care toți putem încuraja formația României. Doi bloggeri cunoscuți, Cristian China Birta și Cristian Șuțu, vor merge la Paris pentru a realiza un live-posting din timpul partidei. Dacă aveți reședința pe teritoriul României, puteți să-mi trimiteți înregistrări audio sau video pe adresa Radiodifuziunea Română mea de email ag@adriangeorgescu.ro sau să postați pe YouTube ori unde vreți voi fie un filmuleț, fie o înregistrare audio, și să-mi trimiteți apoi linkul. Provocări asemănătoare au mai lansat Toma Nicolau, Andrei Cismaru, Hoinaru și Ovidiu Pătrașcu.

Trei dintre cei care vor trimite, până vineri, 10 iunie 2016, ora 12:00, pe aceste căi mesaje de încurajare pentru „puișori” vor câștiga, printr-o tragere la sorți organizată pe random.org, câte un kit de suporter Orange, care conține o șapcă, o minge oficială EURO, o cană și un pix.

Așadar, „allez les poulets!”. Sau după cum sună ospitalierul nostru îndemn tradus în limba lui Deschamps: „Contre eux, contre eux, contre leur mère!”.

LATER EDIT: Cele trei kit-uri au fost câștigate de Robert, George și Traian. 

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 Comments

  1. Vom face fix 0 puncte,Franta nu ne va da multe pt ca n-are nevoie si sa nu uitam ca Albania s-a calificat prima din grupa,oricum ultimul meci probabil nu va mai conta.

  2. @Adrian. normal ca vom trecem de grupe… direct in avion ….spre otopeni…eu personal ma oftic dupa bourceanu si cocis:)))

  3. si la eurovision erau mai putine echipe . anyway 0-3 cu magrebienii , 1-2 cu svitaria si 1-1 cu albatrosii . un punct binemeritat pentru papadii .