in Sfatul bătrânilor

Ce solist vocal se potrivește mai bine pentru Queen?

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

queen04Pornim de la axioma că Freddie Mercury a fost The One: voce, carismă, talent de compozitor, un personaj imposibil de înlocuit. De la dispariția sa, din 1991, trupa Queen a cântat în câteva rânduri cu alți soliști vocali. Cei mai buni, după mine, au fost George Michael și Robbie Williams, care aveau cam același stil și gen de voce precum Freddie, dar ei erau deja vedete pop de sine stătătoare. Ar fi fost înlocuitori ideali, însă și imposibili. 

Între 2004 și 2009, Queen a cântat cu Paul Rodgers, legendarul solist vocal al trupelor Free și Bad Company, alături de care au înregistrat și un album, The Cosmos Rocks (2008), singurul cuprinzând piese cu adevărat noi de la moartea lui Mercury. Începând din 2011, a urmat Adam Lambert, ocupantul locului secund la concursul American Idol, ediția 2009, alături de care au concertat anul acesta și la București.

Îi puteți asculta pe amândoi în filmul de mai jos, cântând o piesă ca un adevărat testament muzical al lui Freddie Mercury: “The Show Must Go On”. Pe cine preferați în locul lui Freddie? Pe Paul sau pe Adam? Puteți să vă spuneți părerea în sondaj.

 

Cine este mai potrivit în locul lui Freddie Mercury?

 • Adam Lambert (85%, 379 Votes)
 • Paul Rodgers (15%, 69 Votes)

Total Voters: 448

Loading ... Loading ...

Notă: puteți participa la sondaj până duminică, 18 septembrie 2016, la miezul nopții, ora României.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email
Share on whatsapp
Whatsapp

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

15 Comments

 1. Când se duce jupânul, cel mai bine e să închizi taraba. N-o mai zgudui cu Adibas și Nikc. Orice vocalist e halit pe postul ăla.

 2. Mi-e drag rau sa intru pe saituri d-astea de flacai batrani unde o tot tineti cu stafia lu Mercury care-a fost plesnitoare de cand s-a lansat, si-acuma ii mai cautati si urmasi de parca nu s-au saturat trei generatii de manele de fite. Ba baieti eu is curios daca vreunul din aia de ati votat a auzit ca s-a inventat patefonu?

 3. Raspuns corect:Cotabita
  Sambata incepand cu 10.35 am avut:4 Nations,Old Firm,Manchester Derby,Liverpool-Leicester cu noua tribuna.Daca dupa un sfert amarat si previzibil la US Open ne-am pricopsit cu un articol ma gandeam ca dupa sambata vom citi zi-lumina comentarii pana pe la Sf Dumitru.
  Las politetea la o parte si intreb:jurnalistul roman a avut habar vreodata PE CE LUME TRAIESTE?!?

 4. Roakare, eu stiu ca tu incerci sa ma iei la misto dar nu-ti merge ca nici eu nu m-am nascut cu untoldul. Me rcury asta a fost lautar de bani multi, cam cum e Florin Salam care e singurul de reuseste sa adune toti gorobetii si sa-i puna cu capul sub masa. Dar tu n-ai de unde sa stii ca muzica adevarata vine de la negrisorii aia americani, nu de la albiturile astea care dau din fund ca doamnele lehuze. Hasta la vista baby, iti spun eu cand te mai caut.

 5. @fane
  te rog eu mult foloseste prezervativul sau fa o vasectomie sau abtine-te cu totul.
  Daca parintii tai nu nu facut-o cind se mai putea salva ceva poate reusim acum sa oprim derapajul genetic.
  Altfel vezi ca mai sunt o gramada de chestii intrebate pe net unde poti sa mai ajuti linistit. De ce sa te limitezi pe aici inutil ?
  Ah si inca ceva ca era sa uit, te rog mult ai grija la dusmani caci ei sunt foarte constienti de valoarea ta.

 6. Asta-mi place mie la blogurile astea de babalaci, ca va cunoasteti toti de o mie de ani si sariti sa va aparati unul pe altul ca mumiile lui Avram Iancu.