in Oameni plecați de-acasă

Câteva farse de făcut prietenilor pe 1 aprilie

Am făcut câteva farse la viața mea. Pe unele le-am povestit aici și aici, pe altele nu le pot spune, căci fie încă nu s-au prescris faptele, fie victimele nu știu nici azi că au fost victime :)  Acum am strâns câteva idei bazate mai degrabă pe tehnologie, foarte ușor de făcut. Savurați!

1. Puteți transforma toate fotografiile care apar în paginile browserului Google Chrome în poze ale lui Nicolas Cage. Tot ce trebuie să faceți e să preluați controlul asupra calculatorului un minut.

2. Cu această aplicație, poți să preschimbi icon-urile de aplicații din iPhone-ul “victimei” în pisici, zombies, să le faci să cadă ori să explodeze.

3. Dacă luați de aici această animație cu trei puncte și i-o trimiteți unui prieten în miezul unei conversații, va părea că tastați la nesfârșit un mesaj.

4. Smartphone-urile au posibilitatea de a folosi scurtături (shortcuts). La iPhone, de pildă, se face așa: Settings » General » Keyboard » Text Replacement » apoi apăsați pe semnul + din dreapta sus. Acolo, înlocuiți la „Phrase” și la „Shortcut” și dați Save.

Dacă puneți mâna pe telefonul persoanei căreia vreți să-i faceți farsa, puteți înlocui un cuvânt uzual (de pildă, „OK”) în mod automat cu un altul sau cu o frază (aici, voi stabiliți cât de răi vreți să fiți). De câte ori, respectivul va tasta într-un mesaj „OK”, telefonul va înlocui automat OK cu cuvântul sau fraza aleasă.

5. Dacă vreți să speriați pe cineva că i s-a spart ecranul, folosiți această aplicație.

6. Această aplicație permite efectuarea unui apel fals de la cine vreți voi să apară pe ecranul de mobil: Trump, Iohannis, amanta sau amantul etc.

7. Aceste aplicații vă schimbă vocea în zeci de moduri posibile la telefon. Pentru Android și pentru iPhone.

8. Aplicația care flatulează. Face exact ce făceau pernițele folosite pentru astfel de farse. Avantajul: permite multe variante de setare (zgomote, durate, intensitate :) ) și persoana vizată nu trebuie să se așeze ca să se declanșeze. Trebuie doar să plasați telefonul undeva lângă ea. Pentru Android și pentru iPhone.

9. Dintre farsele organizate de vedete, asta e delicioasă: Rihanna se duce noaptea peste Jimmy Kimmel (cu concursul iubitei acestuia) și începe un mic concert pe patul lui.

10. Asta e favorita mea, deși farsa e mai greu de făcut și e musai ca victima să aibă inimă rezistentă. I-a făcut-o Kit Harrington (Jon Snow) iubitei sale, Rose Leslie (cea care a jucat-o pe Ygritte în Game of Thrones). A pus în frigider o copie a capului său :) .

Tu ce zici?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.