in Ce se întâmplă cu noi?

Cât de jos suntem dispuși să coborâm pentru a ne vedea cât mai sus?

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jos, foarte jos. Ma bucur de calificare, dar jocul a fost slab, echipa nu are coeziune, nu avem un coordonator de joc.

  Cred ca am descoperit marea problema a echipei nationale: stam prost cu TRANZIȚIA MENTALĂ! Vezi definitia in linkul de la FRF:
  https://anf.frf.ro/wp-content/uploads/2021/10/Termeni-specifici-uzitati-in-FOTBAL.pdf

  Asta e marea problema: castiga mingea, nu stiu ce sa faca cu ea, o pierd, nu stiu ce sa faca fara minge. Pare un ciclu fara sfarsit, care ne chinuie pe noi suporterii, noroc ca un meci de fotbal are numai 90 de minute!

 2. Desi Blatul a fost cerut cu vehementa de mai toti analistii – aici trebuia despartit ca lumea – am fost sigur ca la Iedi era exclusa orice intelegere. A fost bine, altfel cred ca am fi pierdut ca de obicei si pe teren dar si afara unde lumea are deja o parere – gresita ? – despre romani. Alt merit major a fost inceputul foarte tare, cu un presing nemilos, care a tinut de la inceput ca arate cine e stapin pe teren. Apoi noutatile Hagi si Coman – care desi fara personalitate a scos un gol ca si facut. Grav, fara Bancu cu Olanda, caci daca Stanciu ori un Marin erau suspendati si juca Olaru bateam sigur Olanda.

  Dar aici ne oprim cu meritele. Iedi ramine la tactica falimentara a lui tata Pius de a ne apara cu oricine am juca cu extremele pina la linia de fund, la care lateralii privesc din careu iar iar omul in plus adus de adversari la margine trebuie atacat de inchizatorul care normal ar trebui sa se ocupe de zona de mijloc din fata centralilor. Asa am luat primul gol ! – Coman era la linia de fund, Bancu freca manganul in preajma careului, un nea Marin a ratat intrarea iar centrarea a fost de exceptie. Asta se intimpla permanent si pe dreapta. Scuze Iedi dar asa pierdem mijlocul si cu Voluntari – o Voluntari nu mai mult este si aceasta Slovacia.

  Cine aduce mingea din spate ? Stanciu “a facut o munca nevazuta” ar spune SuncuDica. Plus Marinii calitate de liga secunda, toti trei fac parte din categoria “trag un sut si ne mai omoara zece meciuri” cu “peste tot si pe nicaieri”. Stiu cum pare dar Olaru si Coman sint singurii din lot care joaca constant de bine la o echipa mare cunoscuta in toata lumea – care echipa und joaca daca joaca titularii lui Iedi mai poate bate de doua ori la Cluj ? Empoli, Parma … ori camilele lui Stanciu si Burca – cei mai slabi de pe teren ieri. Apoi astia sind terminati de mult spre deosebire de Olaru, Coman, chiar si Cicaldau. Cu Hagi n-avea Iedi ce sa faca, a fost cerut de toate sutele de mii de romani de afara, care conteaza pe Stadion si in afara lui – scuze dar in Patrisora sint mai mult hateri. Ce pot face cei cu Patria, Honor, alte ineptii plus drogatii de la Dinamo si CSA Fotbal s-a vazut si in Germania.

  Bancu, Coman. Bancu a scos mingea din spate, Coman i-a deschis pirtia intrind cit se putea in mijloc printre trei adversari. Merci, pai Bancu a depus efort ! ce era sa mai faca. Stanciu si Marinii n-au fost in schema, dar mai bine, au talentul sa piarda mingea exact cind echipa avanseaza.
  Sonic rau si Hagi. Banuiesc ca la fel a fost indicatia lui Iedi si pentru ei dar din fericire astia au personalitate si fac cum cred ei ca e mai bine.

  Bravo pentru tot ce-ati dat, e emotionant sa vezi atita fericire.